
Amerika temaslarının ardından kente gelerek yoğun program akışına kaldığı yerden devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, GAP Vadisi içerisinde yer alan ve Karaköprü ile Haliliye ilçelerini birbirlerine bağlayacak olan çelik köprülerin yapım çalışmalarını inceledi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Emin Özçınar ile birlikte yüklenici firma yetkilileri ile görüşerek bilgiler alan Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak Şanlıurfa'nın geleceğini inşa ediyoruz" dedi.
Yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde yeni yaptığı bulvar ve yolları, Karaköprü Dağeteği Bölgesinde kurulacak 25 ve 35 metrelik 2 adet çelik köprüyle birbirine bağlayacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa trafiğini rahatlatabilecek bir çalışma ile Haliliye'yi Karaköprü'ye bağlayacak ve gelecekte bu bölgeye vizyon çizebilecek çelik köprülerimizin yapım çalışmaları son sürat devam ediyor. Bunun yanında Karaköprü ve Haliliye ilçelerimizde yapımını sürdürdüğümüz yeni bulvarların birleşim merkezi olacak olan çelik köprüler sayesinde yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmiş olacağız. Şanlıurfa'nın yeni yol ağı olacak olan çalışmalarımızla birlikte Şanlıurfa'nın gelecekteki ulaşım sorununa kökten çözüm bulacağız. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Şanlıurfa'nın geleceği için gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
ŞANLIURFALILAR SU SPORLARIYLA BULUŞUYOR
Şanlıurfa'da büyük projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ardından yapımında sona gelinen SUKAY Projesini inceledi. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak alan incelemesi yapan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'yı ileriye taşıyabilecek önemli projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.
Şanlıurfalıların bu adreste buluşacaklarını belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Gençlerimizin ve Şanlıurfalılar Allah'ın izniyle yapımını tamamlayacağımız SUKAY'da güzel vakit geçirecekler. Bölgenin cazibe merkezi olacak olan bölgemizde Bilim Merkezi, GAP Vadisi ile Şanlıurfalıların rahat bir nefes alacağı nezih bir ortam yapmış olacağız. İlerleyen aylarda açılışa hazır hale getireceğimiz bu güzel tesisi Allah'ın izniyle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.
Başkan Çiftçi, bölgedeki incelemelerinin ardından kent merkezinde devam eden diğer bölgelerde temaslarda bulunmak üzere alandan ayrıldı.
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
ŞANLIURFASPOR’DA YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE KAVUŞTU
Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, tecrübeli teknik direktör Ahmet Yıldırım ile anlaşma sağladığını duyurdu.
ŞANLIURFA’DA DEPREM SONRASI TÜM OKULLARDA EĞİTİME ARA VERİLDİ Şanlıurfa’da sabah saatlerinde meydana gelen deprem nedeniyle il genelindeki tüm eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kararı sosyal medya hesabından duyurdu.
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI Cumhuriyet Halk Partisinden ayrılıp Yeni Parti adıyla yeni parti kuran ve Genel Başkanı Özgür Özel Şanlıurfa yönetimini onayladı
ŞANLIURFA AK PARTİDEN SEÇİLEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANINA OPERASYONŞanlıurfa'nın ilçe belediyesine operasyon düzenlendi. 47 kişi gözaltına alındı, aralarında belediye başkanıda bulunuyor.
Uzman'dan Ramazan Ayında’da Kalp Hastalarına Hayati UyarılarKardiyoloji Uzmanı Ömer Faruk Çiçek, Ramazan ayında oruç tutmayı planlayan kalp ve tansiyon hastalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
ŞANLIURFASPOR’DAN TARAFTARI COŞTURAN GALİBİYET: 4-2Şanlıurfaspor’dan Gollü Galibiyet! Bucaspor 1928’i 4-2 Mağlup Etti
BAŞKANI KAYA’DAN YENİ YIL MESAJIŞanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, yeni yıl mesajı yayımladı.
Şanlıurfa’da Kar Nedeniyle Toplu Taşıma 2 Gün ÜcretsizŞanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, beklenen kar yağışı ve buzlanma riskine karşı kent genelinde ulaşımda aksama yaşanmaması amacıyla 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinde toplu taşıma araçlarını ücretsiz yaptı.
UYARILARA RAĞMEN ÖNLEM ALINMADI: ŞANLIURFA’DA ULAŞIM FELÇ OLDUYoğun kar yağışı nedeniyle Şanlıurfa merkez ilçelerde ulaşım durma noktasına geldi
VALİLİK DUYURDU OKULLAR TATİL Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın okullar tatil edildi
Şanlıurfa’da Eğitim Harcamalarına Soruşturma: Gözaltılar VarŞanlıurfa’da eğitim alanındaki kamu harcamalarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında emniyet güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Usulsüz alım iddialarıyla başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şanlıurfa’da Kuraklık Alarmı: Camilerde Bir Kez Daha Yağmur DuasıŞanlıurfa’da yağışların mevsim normallerinin altında seyretmesi nedeniyle kuraklık endişesi artarken, kent genelindeki camilerde cuma namazı sonrası bir kez daha yağmur duası yapıldı.
BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP YAKALANDI Şanlıurfa’da Narkotik Operasyonu: 2.240 Adet Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
HARRAN ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜRK ORTOPEDİSİNE ANLAMLI TEMSİLHarran Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Altay, Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği (TOTBİD) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.
Eyyübiye’de Tarihi Dönüşüm: Cezaevi Yeri Artık Halkın! Tarihi Dönüşüm Başlıyor: Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, eski cezaevi arazisinin tahsis zorluklarının aşıldığını ve bu alanın modern bir belediye hizmet binası olarak halka hizmet edeceğini duyurdu. Yeni hizmet binasının ihalesi ay sonunda yapılacak ve temel atma töreni Kasım ayında gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Önünde Gölgelik Talebi: “Bir Gölgelik Değil, Bir Vicdan İstiyoruz”Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önünde yakınlarının cenazesini teslim almak için bekleyen vatandaşlar, yazın kavurucu sıcağında ve kışın yağmurunda saatlerce ayakta kaldıklarını belirterek, alana gölgelik yapılmasını talep etti.
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI 
