
Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, sosyal medya hesabından dün gece saatlerinde yaptığı paylaşımla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa ettiğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bakanlık için iki isim önerdiğini iddia etti.
İşte İşbaşaran'ın attığı o tweet;

Eski AK Partili vekilin Bakan Soylu ile ilgili iddiası kısa sürede gündem yaratırken, Sözcü gazetesinin ulaştığı İçişleri Bakanlığı kaynakları istifa iddialarını yalanladı.
BAKAN SOYLU DÜN GAZİTEPE ÜS BÖLGESİNİ ZİYARET ETMİŞTİİçişleri Bakanı Süleyman Soylu dün Bitlis'te Gazitepe üs bölgesini ziyaret etmiş, güvenlik toplantısına katılmış, bir süre önce açılan 112 Acil Çağrı Merkezi'ni geçmişti. Ziyarete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce ve İsmail Çataklı, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu katılmıştı.
2018'DE DE İSTİFADAN DÖNMÜŞTÜSüleyman Soylu'yla ilgili ilk istifa iddiası, 25 Şubat 2018'de gündeme gelmişti. Soylu, memleketi Trabzon'da yaptığı konuşmada, "Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferiyim. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum. En önemli görev Trabzon milletvekilliğidir. En çok özlediğim kızım ve oğlumdur. Allah inşallah çok yakın bir zaman içerisinde onlarla daha çok sık birlik ve beraber olmak nasip eder" açıklaması yapmış ve bu sözleri istifa işareti olarak yorumlanmıştı.
Daha sonra açıklama yapan Erdoğan, "Kabine ile ilgili değişiklik söz konusu değil. Arkadaşımızın istifası söz konusu değil. Türkiye'yi troller idare etmeyecek" diyerek iddiaları yalanlamıştı.
GEÇTİĞİMİZ YIL İSTİFA ETMİŞ AMA KABUL EDİLMEMİŞTİİçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, koronavirüs salgınını önlemek için 10 Nisan 2020 gecesi 31 ilde ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla ilgili açıklamanın yaklaşık 2 buçuk saat önce yapılması ve marketlerde yaşanan "izdiham" görüntüleri nedeniyle istifa kararı almıştı. Aldığı istifa kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dönmüştü.
Soylu'nun istifa kararını duyurmasından yaklaşık 2 buçuk saat sonra Cumhurbaşkanlığı'ndan, "Bir makam sahibinin istifasını sunması kendi takdiridir, fakat nihai karar sayın Cumhurbaşkanımıza aittir. İçişleri Bakanımızın istifası kabul edilmemiştir, kendisi görevine devam edecektir" açıklaması yapılmıştı. haberler.com
Henüz kimse yorum yapmamış, ilk yorum yapan siz olun.
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI Şanlıurfa'da yaşanan deprem sonrası Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak kriz masası toplandı
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI Sabah saatlerinde Şanlıurfa'da meydana gelen deprem ile ilgili Şanlıurfa valiliği bir açıklama yaptı
FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Haliliye eski Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa İl Başkanı Osman Mutlu’yu ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR Şanlıurfa merkezli 4 ilde "Yasa Dışı Bahis" suçuna yönelik düzenlenen operasyonlarda 3 milyar 915 milyon TL hesap hareketi bulunan 37 şüpheli yakalandı
ŞANLIURFA'NIN YENİ İL MÜFTÜSÜ BELLİ OLDU Van İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Şanlıurfa İl Müftülüğü görevine atandı.
ŞANLIURFA’DAN DÜNYAYA AÇILAN KAPI Şanlıurfa’nın üretim ve ihracat kapasitesi her geçen gün büyürken, kentte faaliyet gösteren firmalar da geliştirdikleri ürünlerle dünya pazarlarına açılmaya devam ediyor.
İlçe Belediyesine Yolsuzluk SoruşturmasıBir ilçe belediyesine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında dikkat çeken ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma dosyasına Sayıştay raporları, milyonlarca liralık ihaleler, MASAK incelemeleri ve tanık ifadeleri girdi.
Gelecek Partisi Resmen Feshedildi! TBMM'deki 4 Milletvekilinin Yol Haritası Belli Oldu...Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi'nin siyasi faaliyetlerini sonlandırdıklarını açıklamasının ardından gözler TBMM'deki 4 Gelecek Partili milletvekiline çevrildi. Selçuk Özdağ, milletvekillerinin Yeni Yol Grubu'nda bağımsız olarak görevlerini sürdüreceğini duyurdu.
HÜNDÜR, EMPERYALİST SESSİZLİK VE SAVAŞ SUÇLARI, İNSANLIK HEDEF ALINIYOR UYSAD (Uluslararası Yazarlar, Sanatçılar, Araştırmacılar, Gazeteciler Derneği) Genel Başkanı Cuma Hündür,ABD, İsrail ve İran savaşına ilişkin şok edici bir basın açıklaması yaptı.
Trafikte Hatanın Bedeli 200 Bin TL OLDU!Trafikte kuralsızlığa ağır darbe! Yeni düzenlemeyle cezalar 200 bin TL’ye kadar yükseldi, birçok ihlalde ehliyete el koyma uygulaması başlatıldı.
UMUDA KAPI AÇIYORUM, HAYATA TUTMUYORUM 2 YAŞINDA Şanlıurfa’da madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülen “Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum” projesi ikinci yılını başarıyla tamamladı.
BBDK'DAN GECE YARISI KARARI BBDK’dan milyonları ilgilendiren gece yarısı kararları.
BAŞKAN ALKAN HERKESE EŞİT ŞEKİLDE HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR
ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN SON DAKİKA UyarısıŞanlıurfa'da Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkileyebilir
DİKKAT KAR GELİYOR Meteoroloji Şanlıurfa için soğuk hava ve kar uyarısında bulundu
ALKAN GÜVEN TAZELEDİBugün gerçekleşen Şanlıurfa Şoförler Odası Seçimi Çekişmeli Geçti
VALİ ŞILDAK ACİL DURUM KOORDİNASYON KURULUNU TOPLADI 




FEVZİ DEMİRKOL’DAN MHP ŞANLIURFA İL BAŞKANI OSMAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 
ŞANLIURFA EMNİYETİ DOLANDIRICILARA GÖZ AÇTIRMIYOR 

BAŞKAN KUŞ, EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK 
ŞANLIURFA’DA SEVİLEN KARDİYOLOJİ DOKTORU ABDULLAH CİRİT’İN ACI GÜNÜ 
YENİ PARTİ ŞANLIURFA YÖNETİMİ AÇIKLANDI 
