Eyüpoğlu, Gazetecilerin Gününü Kutladı

Hak-İş Konfederasyonu Şanlıurfa Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Seydi Eyüpoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Eyüpoğlu, Gazetecilerin Gününü Kutladı

Seydi Eyüpoğlu “Toplumun doğru ve tarafsız haber alması için fedakarca, özverili ve sorumluluk bilinci ile görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Hak-İş Konfederasyonu Şanlıurfa Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Seydi Eyüpoğlu, insanların doğruları öğrenme, bilgiye ulaşma ve kendi düşüncelerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşünün dünya genelinde benimsendiğini vurguladı. Seydi Eyüpoğlu, “Basın gerçekleri araştıran ve toplumu aydınlatan bir müessesedir. Bu yönüyle demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurları arasında yer alan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşaması ve gelişmesini sağlayan kurumlardandır.” diye konuştu. 
Gazetecilerin çoğu zaman büyük özveri ile çalıştığını kaydeden Seydi Eyüpoğlu,  bütün sıkıntılara rağmen kamuoyunun aydınlatılması için doğru, ilkeli ve sorumluluk duygusu içinde emek veren tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayıp, başarılar diledi.



9 Ocak 2016 Cumartesi 17:51

http://www.urfa63haber.com/haber/eyupoglu-gazetecilerin-gununu-kutladi-990.html