EYYÜBİYELİLERİN BAŞKAN ÇİFTÇİYE HAYKIRIŞI

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi’nin göreve gelmesi ile birlikte Her ilçeye yapmış olduğu prestij caddelerden Eyyübiyeli vatandaşlarda istiyor.

EYYÜBİYELİLERİN BAŞKAN ÇİFTÇİYE HAYKIRIŞI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi göreve geldiği günden itibaren Her İlçeye yapmış olduğu prestij caddelerin yanı sıra kırsalda yürütülen yol çalışmaları ve Şanlıurfa’da trafiği rahatlatmak için biten ve yapımı devam eden köprülü kavşaklardan dolayı bir çok vatandaş tarafından takdir topluyor.

Ancak Eyyübiyeli vatandaşların Başkan Çiftçi’den beklentileri var. İnanç Turizmi kapsamında Yurt İçinden ve Yurt dışından Eyyübiye İlçesinde bulunun Eyyüp peygamber Makamına gelen Turistlerin Eyyüp Peygamber Caddesinde yaşadıkları trafik sonu nedeniyle ilçeye gelmek istemediğini belirtiler.

İlçe sakinleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafında Her İlçede Bir Prestij Caddesi Yapılacağı Sözünü Veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi; ilk icraatının Haliliye ilçesinde bulunan Emniyet Caddesini ve ardından Tüm İlçelerde bulunan Caddeleri yeniden düzenleme refüj çalışmaları yaparak hem örnek caddeler oluşturarak hem de yaşanan trafiği rahatlatarak kısa bir sürede tamamlanarak caddeler ulaşıma açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapılan Bu çalışmalar hakkında Eyyübiye ilçesinde bulunan vatandaşların bir çok kesiminden takdir topladığını ancak ilçede bulunan Eyyüp Peygamber Caddesindeki bulunan esnaflar Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ den beklentilerinin Bir an önce Eyyup peygamber caddesinde gerekli düzenlemenin yapılması.

İlçe halkı Caddenin Harran Kapı Aile Mezarlığından Eyyup Peygamber makamına giderken aradaki 1 Km’ye yakın kısmın kamulaştırmasının ardından caddenin baştanbaşa çift yol olacağını ve buradan geçen yayaların ve Yurt İçinden ile Yurt dışından Eyyübiye İlçesinde bulunun Eyyüp peygamber Makamına gelen Turistlerin ulaşımında büyük bir rahatlık olacaktır.

TURİZM AÇISINDA TRAFİK BİR AN ÖNCE RAHATLATILMALI

Yurt İçinden ve Yurt dışından Eyyübiye İlçesine bağlı Dergah platosunda bulunan Hz. İbrahim Makamı, Balıklıgöl’ü ziyaret ettikten sonra Hz. Eyyup Peygamber Makamına gelişlerinde caddenin Harran kapı aile mezarlığı yönünde yaklaşık 1 Km lık kısımda trafik tıkanması sonucu olan gürültü kirliliği ve ulaşım sıkıntısının çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nın bir an önce bu sorunu gidererek hem İlçenin hem de ilin prestijine pozitif bir enerji katacaklarını belirtiler.



29 Temmuz 2018 Pazar 18:23

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyelilerin-baskan-ciftciye-haykirisi-9861.html