Bayık ve Peltek Ailesinin Mutlu Günü

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın amcası oğlu, Ak Parti Hilvan Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Av. Adil Bayık, ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil Peltek'in kızı Leylanur Peltek ile hayatlarını birleştirdiler.

Bayık ve Peltek Ailesinin Mutlu Günü

Genç çiftin Şanlıurfa'da yapılan düğün merasimlerine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti 27 dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Güler Kama İzol, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, AK Parti Şanlıurfa Medya ve Tanıtım Başkanı Faruk Bayuk ve Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğüne ev sahipliği yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, gelen davetli misafirlerle yakından ilgilenerek, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, uzak ve yakın yerden gelen tüm eşe dosta ve akrabaya teşekkür ederim. Düğünümüze katılan herkes bizlere büyük onur vermiştir. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim" dedi.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan düğün merasimi kıyılan resmi nikah ve takı töreninin ardından sona erdi.

 



3 Temmuz 2018 Sal� 17:26

http://www.urfa63haber.com/haber/bayik-ve-peltek-ailesinin-mutlu-gunu-9709.html