Fakıbaba’dan Tarım İşçileri İçin Büyük Bir Proje

Tarım İşçilerinin sıkıntılarını en aza indirmek için her türlü çabayı sarf eden Fakıbaba çok önemli bir projeyi hayata geçirdi

Fakıbaba’dan Tarım İşçileri İçin Büyük Bir Proje

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Tarım İşçilerine yönelik yaptığı çalışmalar sonuç vermeye başladı Pilot bölge olarak seçtiği Ankara Polatlı ilçesinde Tarım İşçileri için çok önemli bir projeyi hayata geçirdi.

Bakan Fakıbaba ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ve beraberindeki bir heyet ile birlikte Polatlı ilçesi Sarıoba Mahallesinde mevsimlik tarım işçilerı ve ailelerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik çok önemli bir projenin açılışını yaptı.

Açılışı yapılan projede konaklama için büyük Çadırlar, Banyo, Lavabo Çocuk Parlarının bulunduğu örnek bir projeyi faaliyete koydu.

Bakan Fakıbaba Proje ile ilgili şu açıklamada bulundu “ Bugün Polatlı Sarıoba Mahallemizde mevsimlik tarım işçilerimiz ve ailelerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz.

Ülkemizin her bölgesinde mevsimlik tarım işçilerinin yaşam koşullarının daha da iyileştirilmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bu hizmetlerle mevsimlik tarım işçilerimizin sorunları İnşallah tarihe karışacak.

Bütün illerimize örnek olacak bu projenin çiftçi kardeşlerime hayırlı olmasını diliyorum. Projeye desteklerinden dolayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu’na, Ankara Valimiz Ercan Topaca’ya teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.



28 Haziran 2018 Per�embe 14:38

http://www.urfa63haber.com/haber/fakibabadan-tarim-iscileri-icin-buyuk-bir-proje-9683.html