Tarımak ve Delibaşlar’ın Mutlu Günü

Şanlıurfa’da bir düğün salonunda düzenlenen düğüne Tarımak ve Delibaşlar ailesinin dostları bu mutlu günlerinde aileleri yalnız bırakmadılar.

Tarımak ve Delibaşlar’ın Mutlu Günü

Muhteşem bir düğünle dünya evine giren Dr. Eyyup Tarımak ve Anestezi uzmanı Nehir Delibaşlar çiftini yalnız bırakmayan her iki ailenin dostlarının yanı sıra iş, Eğitim ve Siyaset dünyası bir araya geldi.

Çift Düğün salonuna Damadın Kirvesi Eski İŞKUR Müdürü Sait Ardan eşliğinde girerken çifti sevenleri tarafından alkışlarla karşılandı. Çiftin ilk dansıyla başlayan düğüne İş ve Siyaset Dünyasında birçok davetli katıldı.

Yenilen yemeğin ardından Nikah masasına geçen çiftin nikahını Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kıyarken Nikah Şahitliğini Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Belediye Başkan Yrd. Mehmet Altun, Abdurrazak Yeşildağ, İsa Kartal, Hadi Maskan ve Pınar Erdaloğlu oldu.

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci nikah sorusunu sorması üzerine genç çift sırayla ‘evet’ cevabından sonra konuklar çifti dakikalarca alkışladı.

Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Çiftin evlilik cüzdanının çiftlere vermek üzere Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınara verdi. Milletvekili Gülpınar Çiftler güzel temennilerde bulunarak bu burada bir ilk olsun cüzdanı Damat ve Geline teslim etti ve Ömür boyu mutluluklar diledi.

Damadın babası Halaf Tarımak ve Damadın Dayısı Suphi Sultanoğlu düğün sonrasında yaptığı açıklamada Düğünümüze gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz, “Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Bizde www.urfa63haber.com ailesi olarak çiftelerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 



26 �ubat 2018 Pazartesi 10:16

http://www.urfa63haber.com/haber/tarimak-ve-delibaslarin-mutlu-gunu-8929.html