Karaköprü Belediyespor Galibiyete Kilitlendi

Karaköprü Belediyespor TFF 3. Ligde ilk devrenin son maçında karşılaşacağı Osmaniyespor’u yenerek galibiyet hasretini sonlandırmayı hedefliyor. Teknik Direktör Yozgatlı, Siverek’te oynanacak maçta taraftarın desteğiyle galip geleceklerini söyledi.

Karaköprü Belediyespor Galibiyete Kilitlendi

TFF 3. Ligde 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ilk devrenin son maçında yarın sahasında Osmaniyespor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarını tamamlayan kırmızı siyahlı ekip galibiyete kilitlenerek maç saatini beklemeye başladı. Son haftalarda sahada üstün bir oyun sergilemesine rağmen galibiyet alamayan Karaköprü ekibi maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

 

Teknik Direktör Mehmet Yozgatlı hafta içi maça iyi hazırlandıklarını belirterek bu maçta şanssızlıklarını kırmak istediklerini dile getirdi. Yozgatlı, “Geçen hafta Tekirdağ maçında yine çok üstün oynamamıza rağmen sahadan beraberlikle ayrıldık. Gerçekten iyi mücadele ediyoruz ama gol atmakta sıkıntı çekiyoruz. Deplasmanda alınan bir puan da önemlidir. Bu hafta Siverek’te oynayacağımız maçta taraftarlarımızın da vereceği destekle rakibimizi mağlup ederek şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyorum. Bu maçta taraftarlarımızın ve Siverek’teki futbolseverlerin desteğini istiyoruz, inşallah galip geleceğiz” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyespor’un yarın Siverek Fırkan Tüysüz stadında oynayacağı maç 13.00’te başlayacak. 



16 Aral�k 2017 Cumartesi 13:09

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-belediyespor-galibiyete-kilitlendi--8571.html