Kemalettin Yılmaztekin'den İki Müjde

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin’den Akçakale ilçesine iki müjde

Kemalettin Yılmaztekin'den İki Müjde

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlarının ve beraberinde gelen heyetle birlikte Akçakale ilçesini ziyaretlerinde Akçakale Belediyespor 2.Başkanı ve Akçakale Belediyespor basın sözcüsü Reşat Amonak  ilçe stadında bulunan ve 28 yılı aşkın süredir kullanılan soyunma odalarının içler acısı görüntülerini dosya halinde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av.Kemalettin Yılmaztekin’e sundu. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Kemalettin Yılmaztekin Akçakale İlçesinde Gençlik Merkezi ve Akçakale Belediyespor Tesislerinde 28 Yıllık Soyunma Odalarının Yeniden Modern Bir Şekilde Yapılması İçin Gençlik ve Spor Bakanlığı ile girilen diyalog sonunda Soyunma odalarının yeniden tesis edilmesi için 500 Bin TL Ödenek Çıkardıklarını ve En Kısa Zamanda soyunma odalarının İnşaatlarına Başlanacağının Müjdesini Verdi.

 

YENİ BİR GENÇLİK MERKEZİ


Milletvekili Yılmaztekin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonunda 2018 yılı bütçesinden soyunma odaları ile Akçakale Kapalı Spor salonunun arka tarafında bulunan Gençlik Spor Müdürlüğünün arsasında modern bir Gençlik Merkezi yapılacağını her iki tesis için ödeneğin çıkarıldığının müjdesini verdi

Haber: Mehmet AYHAN 7 Akaçakale



11 Aral�k 2017 Pazartesi 16:13

http://www.urfa63haber.com/haber/kemalettin-yilmaztekinden-iki-mujde-8516.html