Ak Gençler, Her zaman Engellilerin yanındayız.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Ak Parti Akçakale Gençlik kolları tüm engellilerin dünya engelliler gününü kutladılar.

Ak Gençler, Her zaman Engellilerin yanındayız.

Ak Parti Akçakale Gençlik kolları olarak her zaman Engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmayı sorumluluklarımız arasında görmeliyiz. Onların günlük hayatta karşılaştıkları sorunları kendi sorunlarımızmış gibi gördüğümüz zaman engelli kardeşlerimizi daha iyi anlarız ve yardımcı oluruz. Bizler bu hayata imtihan olmak için geldiğimizi bilirsek engelli kardeşlerimizin hayata tutunması için elimizden geleni yaparız. Bu gerekçeden dolayı 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla Ak Parti Akçakale Gençlik kolları olarak ilçede bulunan Vatha Gül Teyzemize Tekerlekli sandalye hediye ederek hem duasını Aldık. Hem de Ak Gençlik Sadece bugün değil Her zaman Engellilerin yanında olduğumuzu ifade ettik.

İnşallah bu yaşlı teyzemize hediye etmiş olduğumuz bu tekerlekli sandalye ile bir nebzede olsa önündeki engelleri kaldırıp kendi ihtiyacını görmeyi vesile olduksa ne mutlu bize diyerek Tüm engellilerin Dünya Engelliler Gününü Kutladılar.

Haber : Mehmet AYHAN



4 Aral�k 2017 Pazartesi 15:38

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-gencler-her-zaman-engellilerin-yanindayiz-8441.html