Gazi Anadolu Lisesinde Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Şanlıurfa Gazi Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği tarafından Gazi Anadolu Lisesinde kutlandı.

Gazi Anadolu Lisesinde Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Şanlıurfa Gazi Anadolu Lisesinde Şanlıurfa Gazi Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği tarafından gerçekleşen kutlamalarda Okulda görev yapan tüm eğitim kadrolarına çiçek dağıtarak öğretmenler gününü kutlayan Şanlıurfa Gazi Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği Fahri Başkanı Yasin Bulte Öğretmenler günü nedeniyle şu açıklamayı yaptı. 

Bulte açıklmasında "Her zaman Baş tacı olan öğretmenlerimizin, vatanın her karış toprağında hiçbir koşul ve zorluk tanımaksızın ifa ettikleri kutsal görevleriyle, kıymetlerini her zaman en kıymetli yerde korumaktadırlar. İslam dinini ilk emri oku olması ve Hz. Ali ( r.a )’nın "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum"  görevlerini yerine getiren saygı değer Öğretmenlerimizin hatırlanması, anılması için bir gün, bir hafta yeterli değildir. İlim ve İrfanın rehberleri olan Öğretmenlerımızı her zaman anmak zorundayız.

 

Şanlıurfa Gazi Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği Fahri Başkanı Olarak Bu önemli günde bizlere Maddi ve Manevi Olarak Desteklerini sağlayan İş Adamı Bozan Müjde, Abdurrahim Toru, Kanal Urfa Yönetim Kurulu ve Dost Meclisi Başkanı İbrahim Toru ile Eyyübiye Belediyesi ve Şanlıurfa Gazi Ortaokulu ve Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Mehmet Ekinci’ye Sonsuz Teşekkürlerimi Sunar Bütün Öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlu olsun dedi.



24 Kas�m 2017 Cuma 13:48

http://www.urfa63haber.com/haber/gazi-anadolu-lisesinde-ogretmenler-gunu-kutlandi-8358.html