Akçakale Kampında Büyük Sıkıntı Çözüldü

Şanlıurfa Akçakale ilçesinde bulunan Süleyman Şah kampında çalışan personeller şirket yetkilileri ziyaret ederek Mağdur Edilmedikleri için teşekkür ziyaretinde bulundular

Akçakale Kampında Büyük Sıkıntı Çözüldü

Akçakale’de bulunan Suriyelilerin barındığı Süleyman Şah kampında bundan yaklaşık bir ay önce ihaleyi alan yeni firmanın yetkilileri olan Hasan Takuş, Musa Bertan,  Mahmut Eşin ve Mehmet Ataman’dan oluşan Firma yetkililer ile 70 personelin işine son verildi. 

Şanlıurfa milletvekilleri, Belediye başkanları,  Şanlıurfa valisi ve il AFAD müdürü ile İşten çıkarılan personeller ve firma  yetkililer ile yapılan uzun görüşmeler sonunda Firma adına Hasan Takuş tarafından şu açıklamayı yaptı “ Bir Aydır İşçi Kardeşlerimizi Mağdur etmemek için Bizlere Yardımcı Olan Bölge Milletvekillerimize, Sayın Valimize, İl AFAD Müdürümüze, Akçakale Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza Teşekkür ederiz. Dışarıda mağdur hiçbir Kardeşlerimiz Kalmayacak “ Dedi. Yapılan açıklamalar sonunda  Bu hafta içinde 60 personelin işe başlatılacağını açıkladı. 

Haber : Mehmet AYHAN / Akçakale



23 Kas�m 2017 Per�embe 09:11

http://www.urfa63haber.com/haber/akcakale-kampinda-buyuk-sikinti-cozuldu--8332.html