Sinanoğlu Amacımız Hızlı Büyüyen ve Gelişen Bir Suruç

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu Suruç ilçesinde bulunan esnaf odalarının Başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.

Sinanoğlu Amacımız Hızlı Büyüyen ve Gelişen Bir Suruç

Gündem maddesinin ağırlıklı Suruç olduğu toplantıya Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu'nun başkanlık etti. Suruç öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısına Suruç Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı, Terziler Odası Başkanı, Fırıncılar Odası Başkanı, Bakkallar ve Bayiler Odası ve Şoförler ve Otomobilciler odasının Başkan Yönetim Kurulu üyeleri ve esnaflar katıldı. 

Toplantıda konuşan Sinanoğlu İlk defa esnaf odalarımızın değerli oda başkanları ve çok değerli esnaflarımızla ile bir araya geliyorum. Göreve geldiğim günden bu yana Suruç ve Suruç'ta 'yaşayanlar vatandaşlarımız için çalışıyorum. Suruç özellikle tarım ve hayvancılık ile ön planda olan bir ilçemiz. Özellikle suyun gelmesiyle beraber Suruç 'ta gözle görünür bir değişim yaşanmakta. Tüm bunların yanında ilçemiz bünyesinde adeta dededen toruna esnaflarımızın var olduğu güzide bir ilçemiz. Ben sık sık özellikle çalışmalarım sırasında esnaflarımızı ziyaret ediyorum onları yalnız bırakmıyorum çalışırken esnafımızın kendilerini ziyaret ettiğimde beni görür görmez saygının en güzel örneğini göstermeleri, nasırlı ve yorgun ellerinden uzatılan çayı, eski kürsülerde oturup benimle yaptıkları o hazzıyla huzura eriştiğim sohbetleri bana keyif veriyor onları unutamam. Esnafımızı Suruç’umuzu bu yüzden daha çok seviyorum. İste bunun içindir ki hedefimiz devletine, milletine, bayrağına bağlı Suruç’umuzu sizlerle beraber en hızlı büyüyen ve gelişen ilçe yapmak, çünkü Suruç bu potansiyele sahip bir ilçemiz" şeklinde konuştu.  İlçede su ana kadar yaptıkları çalışmaları anlatan Sinanoğlu "Her ilçe nüfusuna ve alanına göre hizmet alıyor. Adalet içinde hizmet ediyoruz. Suruç ilçemizde acil yapılması gereken işler var. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Suruç Meydan projesini çalışıyoruz. Suruç Su arıtma tesisi, Suruç çevre yolu, 7 adet halı saha, 40 mahalleye çocuk oyun parkı, 200.000 m2 kilitli parke taşı uygulaması ve diğer projeler ile Suruç’ta değişim başlamıştır.  Suruç’ta Planlı bir şekilde çalışıyoruz. Esnafımız şehrin bereketi ve hareketidir" ifadelerini kullandı.

 

Bundan böyle düzenli olarak başkanlarımızla buluşacağının altını çizen Sinanoğlu; . Esnaf ve Sanatkârlarımızın sorunları bizzat idarecilere bu programda aktarılarak çözüm noktasında bilgi alış verişinde bulunacağız. Genel anlamda sorunlar bu toplantılarda çözüme kavuşuyor. Suruç esnaflarımızın en fazla iç içe bulunduğu bir ilçemizdir. Bizler her zaman esnaf ve sanatkârlarımızın yanında yer alarak onların sorunlarına çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız. Bugün burada Suruç ilçemizin değişimini ana hatlarıyla ele aldık. Başkanlarımızın sorunlarını çözümler üreteceğiz. Genel itibariyle değişen ve gelişen Suruç’umunuz hep birlikte şahitlik edeceğiz " şeklinde konuştu. 

Oda başkanları adına konuşan Suruç Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Mehmet Durmaz ise " Sayın Kaymakamımız ilçemize ilk atandığı günden itibaren esnafımızı ziyaret etti ve hala fa ziyaret etmeye devam ediyor. Bugünde sorun ve taleplerimizi dinlemek çözüme kavuşturmak ve birlik beraberliğimizi perçinleştirmek adına ben ve oda arkadaşlarımızı esnafımızı kabul etti. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın Kaymakamımızın yoğunluğunu biliyoruz iş gücünün farkındayız kendisine yaptığı tüm çalışmalarda destek olacağız ve inşallah kendisiyle beraber iki ayda bir toplantılarımızı gerçekleştirip Suruç’umuza hizmet ve sorunların çözümü taleplerin yerine getirilmesi noktasında istişarelerde bulunacağız "dedi.

 

Yaklaşık üç saat süren toplantıda tüm oda başkanları talep ve isteklerini belirtirken konuşmaları büyük bir dikkatle dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu bizzat kendisi not alarak çözümü için geleceğinin yapılacağını belirti. 

Oda başkanları ve esnaflar yoğun iş temposunda kendilerini de unutmayan Sinanoğlu'na teşekkür ettiler.



21 Kas�m 2017 Sal� 14:23

http://www.urfa63haber.com/haber/sinanoglu-amacimiz-hizli-buyuyen-ve-gelisen-bir-suruc-8312.html