Şanlıurfaspor Fabrika Ayarlarına Geri Döndü

İki Haftadır beklediği sonucun bir türlü alamayan Şanlıurfaspor bu gün Kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Bugsaşspor’ı yenerek hem takımdaki motiveyi sağladı hem de taraftarını sevindirdi.

Şanlıurfaspor Fabrika Ayarlarına Geri Döndü

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluğu kovalayan Şanlıurfaspor, ligin 12. Haftasında Kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Yeşilli ekip İki hafta taraflarını üzen sonuçların ardından hem Şampiyonluk yolunda uzaklaşmamak hem de taraftarıyla birleşmek için maça hızlı başladı. Henüz maçın 13. Dakikasında haftaların suskun golcüsü Hüseyin Kala ile 1-0 öne geçti. Karşılıklı ataklar sonunda 41. Dakikada Bugsaşspor’dan  İskender Alın’ın kaydettiği gol sonucunda ilk 45 Dakikanın sonucunda her iki takımın attığı goller sonucunda soyunma odasına 1-1 gitti.

İLK YARI

 Şanlıurfaspor 1 Bugsaşspor 1

İkinci yarı yine ev sahibi takım atak başladı gelişen bu ataklar sonucunda maçın 48. Dakikasında Şanlıurfaspor Okan Şahingöz’ün kaydettiği gole 2-1 öne geçti maçın kalan dakikalarında gol olmayınca 90 Dakikanın sonunda Şanlıurfaspor haftayı 2-1 üstünlükle kapatarak Şampiyonluk yolunda bir adım daha kat ederek averaj farkıyla fikstürde 3. Sırada yer alıyor. Maç sonunda rekli görüntüler oluştu Külüp Başkanı Emin Yetim Teknikdirektör Ali Tandoğan Futbolcular ve Traftarlar dernek Başkanı ile birlikte taraftarları selamladılar.



12 Kas�m 2017 Pazar 17:26

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspor-fabrika-ayarlarina-geri-dondu-8258.html