Başkan Baydilli ,Yaşam Parkı’nı İnceledi

Karaköprü Belediyesi'nin vizyon projesi olan 'Yaşam Parkı' projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Başkan Baydilli, projenin son durumunu inceledi.

Başkan Baydilli ,Yaşam Parkı’nı İnceledi

Karaköprü’nün çehresini değiştirecek,  vizyonel projelerden olan Yaşam Parkı'nda çalışmaların sonuna gelindi. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, teknik ekiple birlikte yaşam parkındaki son durumu inceledi. 

Şanlıurfa'nın en önemli yaşam merkezlerinden olan Yaşam Parkı’nda yeşillendirme çalışmaları tamamlanırken, proje içerisinde yer alan Dağ Kızağı, Bilim Merkezi, Aqua Park, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu ve 1500 kişilik amfi alanında çalışmalar devam ediyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Yaşam Park projesine büyük önem verdiklerini ve bir an önce vatandaşın hizmetine sunmak için çalıştıklarının altını çizdi. 

Projenin bitmesi ile birlikte Şanlıurfalıların yaşam parkında zamanını geçireceğini ifade eden Başkan Metin Baydilli, Karaköprülülerin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

 

Başkan Metin Baydilli şunları söyledi:

 “Vizyonel projemiz gerçekten Karaköprü’ müze Güneydoğu’nun parlayan yıldızı olması yolunda önemli değer katacaktır. Vatandaşlarımıza da bir alternatif yaşam alanı oluşturacak. Projemizin bir an önce bitmesi için yüklenici firma ile çalışmaların hızlanması konusunda görüşüyoruz. İnşallah çok güzel bir yeşil alan ve yaşam merkezi ortaya çıkacak”

 

Başkan Baydilli, Yaşam Park Projesi, 110 bin metrekare yeşil alanıyla Karaköprü’de yeşil alan ihtiyacını önemli bir ölçüde karşılayacağını sözlerine ekledi.

 



7 Kas�m 2017 Sal� 14:35

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-baydilli-yasam-parkini-inceledi-8228.html