Suruç Belediyesinde Hedef Tozsuz Çamursuz Suruç

Suruç Belediyesi 9 ayda ilçede 178 bin m2 alana kilit parke taşı döşedi.

Suruç Belediyesinde Hedef Tozsuz Çamursuz Suruç

İlçede bir yandan alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız olarak durmadan devam eden Suruç Belediyesi 9 aylık süreçte ilçede bir çok yeniliğe ve projeye imza atarken ilçe merkezi başta olmak üzere ana arterler , cadde ve sokakların yanı sıra sorumluluk bölgesi sınırları içeresinde yer alan tüm bölgelerde şimdiye 178 bin m2 kilit parke taşı döşedi.

9 aylık bu başarılı çalışma beş yılda yapılan çalışmalara eş değer olurken personel açısından diğer belediyelere göre yetersiz kalan ancak personel ve maddi imkanları kısıtlı olmasına rağmen kısa zamanda bu kadar büyük bir çalışmanın yapılması vatandaşlar tarafından da büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İlçe merkezi ve köylerde görev yapan halkın temsilcileri olan muhtarlar geçtiğimiz günlerde muhtarlar günü dolayısıyla düzenlenen muhtarlar gününde ortak bir açıklama yaparak Suruç Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek belediyenin kısa zamanda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu’na teşekkür edip plaket verdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu ; “Göreve geldiğimiz günden bu yana devletimizin tüm imkanlarını Suruç ilçemizin güzelleşmesi alt yapı ve üst yapı sorunlarından kurtarılan bir ilçe haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz “dedi.

İlçede çok büyük sıkıntıların varlığının herkes tarafından bilindiğine dikkat çeken Sinanoğlu “ Sorunları biliyoruz ancak devletin vatandaşlarımıza hizmet etmek için gönderdiği imkan ve paraları da çöpe atmak gibi bir lüksümüz yok. Bilindiği Suruç halkı ve ilçemiz maalesef şimdiye kadar hiç bir şekilde belediyeden hizmet alamamış. Kurduğumuz ekiple 9 ay gibi kısa bir sürede alt yapı ,üst yapı ,çevre düzenlemesi başta olmak üzere girişmedik sokak mahalle ve cadde bırakmayarak şimdiye kadar görülmemiş bir hizmet yaparak sadece ilçede 178 bin m2 kilit parke taşı döşemesi yaptık. Elimizde sihirli değnek yok ama göreve gelirken söz verdik Suruç ilçemizi daha rahat daha güzel ve değişen bir SURUÇ olarak hizmetlerimiz devam edecek dedi.

Yapmış oldukları çalışmalarda belediyelerinden ve siyasilerden büyük destek aldıklarını belirten Sinanoğlu halkımız adına bizlere destek veren tüm siyasilerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum dedi.



26 Ekim 2017 Per�embe 11:07

http://www.urfa63haber.com/haber/suruc-belediyesinde-hedef-tozsuz-camursuz-suruc-8131.html