Akçakale’ de 1500 Kişilik Mescit Yapılıyor

Akçakale Süleyman şah konaklama tesislerinde Hilful Fudul ve El selama derneği tarafından 1500 kişilik iki katlı mescit temelini dua ile salavat eşliğinde atıldı

Akçakale’ de 1500 Kişilik Mescit Yapılıyor

El selama ve Hılful Fudul Dernekleri tarafından yapılacak olan Camiinin temel atma törenine katılan AK Parti   Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan bir açıklama yaptı. Özcan Açıklamasında “  El selama derneği ve Hılful Fudul Derneği 1500 kişilik Mescid-i Suriyeli kardeşlerimizin kaldığı kampta hayır sahibi Şeha Nefle bu tesise yapılacak olan bütün masrafı karşıladığını projenin bir an önce gerçekleşmesi için  El selama ve Hilful Fudul Derneklerı Tarafından Gerekli Çalışmalar yapacaktır.” Dedi. 

El selama derneği ile Hilful Fudul Dernek Başkanı Hamit Ataman Tarafından Akçakale Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan ile Beraber Karşılıklı İstişareler yapılarak İlçemize Daha güzel Projeler Kazandıracaklarını İnanıyorum Temelini Attığımız Caminin Açılışını inşallah En kısa Zamanda içinde Gerçekleştirme umuduyla Hayırlı olsun diyorum. dedi.

Haber : Mehmet Ayhan



23 Ekim 2017 Pazartesi 08:36

http://www.urfa63haber.com/haber/akcakale-de-1500-kisilik-mescit-yapiliyor-8092.html