Başkan Baydilli, 2019'da Karaköprü Rekora Koşacak

Ak Parti'nin yeni seçilen Karaköprü İlçe yönetimi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin davetlisi olarak yemekte bir araya geldi.

Başkan Baydilli, 2019'da Karaköprü Rekora Koşacak

Yemekte konuşan Başkan Baydilli Karaköprü'nün 2019 seçimlerinde rekora koşacağını söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle yönetimi yenilenen Ak Parti Karaköprü İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin davetlisi olarak yemekte bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Baydilli Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve yeni yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu. 

Toplantıda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli hep birlikte tek hedeflerinin vatandaşa hizmet olduğunu ifade ederek, bu yolda durmadan yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Konuşmasında Karaköprü'deki hizmetlerini anlatan Başkan Baydilli şunları söyledi: Biz Karaköprü Belediyesi olarak ve Ak Parti İlçe Başkanlığı olarak Karaköprü'nün yeniden inşa edilmesi ve ilçemizdeki vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi için çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetleri ve işleri vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmamız, aktarmamız gerekiyor. İnşallah bu çalışmalarımızla Karaköprü 2019 seçimlerinde rekora koşacaktır. Yeni yönetimimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum."

 

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ise hem yeni yönetim ile belediye meclis üyelerinin kaynaşması hem de istişare için böyle bir toplantı gerçekleştirildiğini belirterek, davetleri için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.  Aksoy, "İlçe yönetimi olarak amacımız belediyemizin ve hükümetimizin yaptığı işleri, hizmetleri vatandaşlarımıza en iyi şekilde aktarmaktır" dedi.

 

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçe yönetimini ve belediye meclis üyelerini cumartesi günü yapılacak Ali Baba Hayratı ile pazar günü Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla gerçekleştirilecek olan okuma salonunun açılış programına davet etti. 



18 Ekim 2017 �ar�amba 09:33

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-baydilli-2019da-karakopru-rekora-kosacak--8057.html