Karaköprü’den Müthiş Galibiyet

Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 7 hafta maçında Siverek’te oynadığı maçta Elaziz Belediyespor 4-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Karaköprü’den Müthiş Galibiyet

TFF 3. Ligde son iki hafta aldığı puanlarla çıkış yakalayan Karaköprü Belediyespor ligin 7. Haftasında Elaziz Belediyespor’u konuk ederken, rakibini 4-1’lik farklı skorla geçerek çıkışını sürdürdü. Siverek Firkan Tüysüz Stadında oynanan karşılaşmada Karaköprü ekibine galibiyeti getiren golleri Fatih Sandallı, Metehan Andaç Özlü (2) ve Alican Tez kaydetti.

Maçı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve çok sayıda taraftar takip etti.

Maça hızlı başlayan Karaköprü Belediyespor 13. Dakikada Fatih Sandallı ile 1-0 öne geçerken, iki dakika sonra Metehan Andaç Özlü ’nün golüyle farkı ikiye çıkardı.  Bu golden sonra da baskısını sürdüren kırmızı siyahlı ekip 26. Dakikada Alican Tez’in attığı golle 3-0 öne geçti. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca devreye bu skorla gidildi.

 

İkinci yarıya skorun verdiği rahatlıkla çıkan Karaköprü Belediyespor oyunu rölantiye alırken, 68. Dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Metehan Andaç Özlü kendisinin ikinci takımımın dördüncü golünü atarak skoru 4-0’a getirdi. Maçın son dakikalarına girilirken 86. dakikada Elaziz Belediyespor Volkan Serim’in golüyle skoru 4-1’e getirirken maç bu sonuçla tamamlandı.

 

Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 3. Grupta puanını 10’a çıkarırken, haftayı 7. Sırada tamamladı. Kırmızı siyahlı ekip haftaya deplasmanda Cizrespor ile karşılaşacak.

 



9 Ekim 2017 Pazartesi 21:18

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopruden-muthis-galibiyet--7990.html