Erdoğan Suruç’ ın Su Sorunu Kısa Sürede Çözülecek

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Suruç Ovasının Sulama Sorununu Cumhurbaşkanına iletti Sorun Anında Çözüldü...

Erdoğan Suruç’ ın Su Sorunu Kısa Sürede Çözülecek

Her Fırsatta Şanlıurfa Başta Olmak Üzere Suruç Ve Bölgenin Sorunlarını Gerek Mecliste Gerek Katıldığı Toplantı Ve Seminerlerde Dile Getiren Şanlıurfa’nın Başarılı Milletvekili İbrahim Halil Yıldız Suruç takı Sulama Sorununu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İleterek Bölge Çiftçisinin Sorunlarını Dile Getirdi. 

Suruç Çiftçisinin Zor Şartlarda Sulama Yaparak Ürün Yetiştirmeye Çalıştığını Bunun Yanında Su Kesintisi Sorunu Yaşadıklarını Dile Getiren Yıldız'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan Dikkatle Dinleyerek Sorunların Kısa Sürede Çözüleceğini Belirtti. 

Vekil Yıldız'ın Sorunu İletmesinin Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatı Üzerine Orman Ve Su İşeri Bakanı Veysel Eroğlu Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız İle Görüşerek Sulama Suyunun Suruç Çiftçisinin İstediği Tarihte Kesileceği Sözünü Aldı. 

Çiftçiler Duyarlılıklarından Dolayı  Her Fırsatta Sorunlarını Dile Getiren Çözümü Noktasında Elinden  Geleni  Fazlasıyla Yapan Milletvekili İbrahim Halil  Yıldıza Teşekkür Ettiler . 

Öte Yandan Vekil Yıldız  " Ben Meclise Halkımıza Hizmet Etmek için Geldim. Ne Mutlukı Sayın Cumhurbaşkanımız Sorunumuzu Çözdü. Hemşerilerim Şunu Unutmasın Ben Onların Kardeşiyim Her Türlü Sorunlarında Kapımız Sonuna Kadar Onlara Açık Bölgemize Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz Dedi..



2 Ekim 2017 Pazartesi 10:21

http://www.urfa63haber.com/haber/erdogan-suruc-in-su-sorunu-kisa-surede-cozulecek-7948.html