Her Zaman Sanatın Ve Sanatçının Yanında Olacağız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde resim atölyesi kursiyerlerinin kurs boyunca yaptıkları çalışmalar sanat severlerin beğenisine sunuldu.

Her Zaman Sanatın Ve Sanatçının Yanında Olacağız

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonundaki resim sergisi açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi'nin Eşi Sema Çiftçi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sabri Yetim, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar ve bir çok sanat sever katıldı.

 

Serginin açılışının ardından ressamların eserlerini inceleyen Başkan Vekili Yetim ve beraberindekiler, eser sahipleriyle sohbet ederek, tabloları hakkında bilgi aldılar.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan ve resim atölyesinde Ressam Remzi Kara ve Mehmet İnci'nin eğitmenliğinde resim kursu gören 20 kursiyer kurs süresi boyunca yapmış oldukları 60 serbest yağlı boya eseri sanatseverlerin beğenisine sunulan tablolar, bir hafta boyunca salonda sergilenecek.

 

 

Açılışın ardından yaptığı açıklamada hayatın yoğunluğu içersinde sanatın nefes alma aracı olduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Abdülkadir Açar "Kursiyerlerimizin iç dünyalarını yansıttığı eserler gerçekten görülmeye değer. Bu eserlere baktığımızda kimsenin hakkında ön yargılı olmadan bir şeyleri başarıp başaramayacağına karar vermeden ve yargılamadan önce fırsat vermemiz gerektiğinin en güzel göstergesidir. Bununla birlikte ortaya çıkan güzellikleri de alkışlamamız gerekir. Kursumuzda ve kursumuzun neticesinde açılan bu güzel serginin açılmasında gerek kursiyerlerimizin gerek eğitmenlerimizin ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman desteğimizi sonuna kadar vereceğiz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızın yeni projeleri ile birlikte her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacağız" dedi.



12 Aral�k 2015 Cumartesi 21:04

http://www.urfa63haber.com/haber/her-zaman-sanatin-ve-sanatcinin-yaninda-olacagiz-777.html