OSB Toplantısı Yapıldı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti olağan toplantısı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük başkanlığında gerçekleştirildi.

OSB Toplantısı Yapıldı

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının öncelikli gündemi yer tahsisleri oldu. Süt, bisküvi ve cam imalatı alanında üç fabrikaya yer tahsisi toplantıda kararlaştırılırken, daha önce yer verilip her hangi bir işlem yapılmayan yerlerin geri alınmasına başlandığı da toplantıda belirtildi.

 

                Organize sanayi bölgesinde öncelikli konulardan bir diğeri olan su konusuyla ilgili de on gün içerisinde ihalenin yapılacağı kararlaştırıldı. Şanlıurfa sanayisiyle ilgili genel konularında görüşüldüğü toplantıda; heyet üyelerine OSB’deki devam eden çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları hakkında da bilgi verildi. Öte yandan OSB’deki peyzaj çalışmaları kapsamında aydınlatma işinde de çalışmaların başladığı kaydedildi.

 

                Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcıları Oğuz Şenlik ve Uğur Sezer, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş, OSB Müdürü Oktay Yaşar, mütevelli heyeti üyeleri ve yetkililer katıldı.

 



11 Aral�k 2015 Cuma 14:10

http://www.urfa63haber.com/haber/osb-toplantisi-yapildi-775.html