Başkan Bayık, Kardeşçe Birliğimizin Karşısında Diz Çökmek Zorunda Kalacaklar

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Tekirdağ’da düzenlenen Dostluk Gecesinde Şanlıurfa ve Hilvan’ı temsilen katıldı.

Başkan Bayık, Kardeşçe Birliğimizin Karşısında Diz Çökmek Zorunda Kalacaklar

Hafta sonu Tekirdağ’da düzenlenen Şanlıurfa, Ordu ve Tekirdağlılar Dostluk Gecesine Şanlıurfa ve Hilvan’ı temsilen katılan Başkan Bayık, burada yaptığı konuşmasında dostluk ve kardeşlik mesajları verdi Bayık Türkiye bir bütünlük içerisinde her ilde ve her dilde, kardeşlik bağları güçlü bir coğrafyadır. Binyıllardan beri bizler buna Anadolu diyoruz. Anadolu’nun insanlığı, inancı ve kardeşlik duyguları hiçbir zaman kopmadı ve kopmayacaktır. Bizleri, günümüzün terör örgütleriyle tehdit edenler, geçmişte olduğu gibi bugün de başaramayacak ve kardeşçe birliğimizin karşısında diz çökmek zorunda kalacaklardır dedi. 

Düzenlenen Dostluk Gecesine, AK Parti Genel sekreter Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, Tekirdağ Şanlıurfalılar Dayanışma Derneği Başkanı ve Ordulular Dernek Başkanı ile çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen Dostluk Gecesi’nde Şanlıurfa, Ordu ve Tekirdağ yörelerine ait müzik ve folklor gösterileri ile son buldu.

 

 



28 A�ustos 2017 Pazartesi 09:35

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayik-kardesce-birligimizin-karsisinda-diz-cokmek-zorunda-kalacaklar-7696.html