Bayık Ailesinin Mutlu Günü

Hilvan Belediye Başkanının mensubu olduğu Bayık Ailesi mutlu günlerinden birini daha yaşadı.

Bayık Ailesinin Mutlu Günü

Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın kardeşi Fırat Bayık, aynı aileden yakını olan Şule Bayık ile hayatını birleştirdi.

Hilvan'da yapılan düğün merasimine aralarında Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un da bulunduğu binlerce davetli katıldı. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, gelen misafirleri karşılayarak yakın ilgi gösterdi.

Okunan Mevlidi Şeriften sonra davetlilere hitaben konuşan Bayık, Hilvan'ın ayırım yapmadan acıları ve sevinçleri bir arada yaşadıklarını söyledi.

Bayık, günümüz itibarı ile memleketimiz zor günler geçirmekte. Buna rağmen Şanlıurfa'mız ve de Hilvan, herhangi bir şekilde ayırımcılığa girmeden, hiçbir şekilde fikir veya aile ayırmadan, maddi ve manevi farklılık gözetmeden sevinçleri de acıları da bir arada yaşayabiliyor. Bu da en büyük zenginliğimiz ve ortak değerlerimizdir. Bu bağlamda, bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm eş dost ve yakınlarıma sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık kardeşine kıydığı nikahın şahitliğini Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, İşadamı İbrahim Halil Paydaş, Ahmet Nesip Beyret, Necati İzol ve Bahayettin Bayık yaptı.



25 A�ustos 2017 Cuma 16:07

http://www.urfa63haber.com/haber/bayik-ailesinin-mutlu-gunu-7685.html