SURUÇ TUGVA'DAN MUHTEŞEM KURAN-I KERİM TİLAVETI

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde TUGVA Türkiye Gençlik Vakfı Suruç temsilciliği tarafından İlçe Müftülüğünün işbirliğiyle yaz kuran kurslarının sona ermesi nedeniyle Kuran-ı Kerim tilaveti programı düzenledi.

SURUÇ  TUGVA'DAN MUHTEŞEM KURAN-I KERİM TİLAVETI

İlçede ilk kez bir sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen programa çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Yaz kuran kurslarında başarılı olan öğrenciler davetlilere muhteşem bir kuran ziyafeti dinletirken ilk Kuran-ı Kerimi  hatim öğrencilerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Programda davetlilere gül suyu , lokum kek ve meyve suyu  ikram edilirken vatandaşlar TUGVA  Suruç  Temsilciliğine ve İlçe müftülüğüne  teşekkür ettiler.

TUGVA  Suruç  temsilcisi İbrahim Güneş " İlçe müftülüğümüzle birlikte ilk kez organize  ettiğimiz yaz kuran kurslarını Kuran-ı Kerim tilaveti programıyla sonlandırdık. Bizlere desteklerini esirgemeyen sayın kaymakamımıza   müftülüğümüze sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerimizi Suruç  TUGVA  temsilciliği olarak yıl boyu sürdüreceğiz "dedi.

Öğretmen evi toplantı salonunda düzenlenen programa Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ferhat Sinanoğlu, İlçe Müftüsü Ali Çam, Milli Eğitim müdürü Mehmet Arslan , Suruç  Belediyesi   özel kalem Müdürü  Veysel Kızılay , STK lar ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Programın sonunda Öğrencilere  Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ferhat Sinanoğlu, tarafından Kuran-i Kerim  ve katılım  belgesi  verildi.



18 A�ustos 2017 Cuma 11:23

http://www.urfa63haber.com/haber/suruc--tugvadan-muhtesem-kuran-i-kerim-tilaveti--7621.html