55'İ AKÜLÜ 176 TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI

Konuşmaların ardından Başkan Nihat Çiftçi ve gelen konuklar Büyükşehir Belediyesi tarafından tedarik edilen 11 tekerlekli sandalyeyi sahiplerine verdi.

55'İ AKÜLÜ 176 TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITILDI

Her zaman Engellin karşında durarak Engelsiz yaşam için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Bu güne kadar 55 Akülü toplamda 176 Tekerlekli sandalyeyi ve 213 adet işitme cihazını  ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

 

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri kapsamında ilk olarak Rabia Meydanın başlayan kortej yürüyüşünün ardından Büyükşehir Belediyesi önüne kadar engelsiz yaşam için yürüyüş yapıldı. Yürüyüşün ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonunda Engelliler tarafından yapılan el emeği, göz nuru eşyaların sergisinin açılışını gerçekleştiren Başkan Nihat Çiftçi, Herkesin Dünya engeliler gününü kutladı.

 

Programlar kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'ye Eşi Sema Çiftçi, Vali Yardımcısı Ufuk lAkı, Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba ve  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol eşlik etti.

 



3 Aral�k 2015 Per�embe 16:49

http://www.urfa63haber.com/haber/55i-akulu-176-tekerlekli-sandalye-dagitildi-720.html