Yılmaztekin İddiaları Cevapladı

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Av. Kemalettin Yılmaztekin Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya’nın görev yeri değişikliğinin nedenini açıkladı.

Yılmaztekin İddiaları Cevapladı

Geçtiğimiz günlerde İç İşleri Bakanlığı kararnamesi ile Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya’nın Giresun Vali Yardımcılığına görevlendirilmesi Akçakale ilçesinde bulunan bazı vatandaşların sosyal medya üzerinden alınan kararlara tepki göstermişti.

Gösterilen bu tepkiler üzerine Şanlıurfa AK Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Av. Kemalettin Yılmaztekin Kaymakam Selçuk Yosunkaya’nın görev değişikliği gerekçesini şu sözlerle açıkladı.

Bazı şahsiyetler tarafından Siyasiler size baskı yapabilir sözlerine karşı Kaymakam Selçuk Yosunkaya sosyal medya hesabından siyasiler için “ İt Ürür Kervan yürür ifadesini kulanmış.” Belediye Meclis Üyelerin, Muhtarlara ve Şehit ailelerine olan tavırları İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya iletilmesinden dolayı Akçakale Kaymakamı Selçuk Yosunkaya Akçakale Kaymakamlık görevinden alınarak Giresun Vali Yardımcılığına görevlendirildi. dedi.

Şanlıurfa AK Parti Milletvekili ve Anayasa Komisyon Üyesi Av. Kemalettin Yılmaztekin "Mesele memlekette huzur olsun. Kimse Akçakaleliye artistlik etmesin. Herkes bilsin bunu. Ben yaparsam aynı hatayı bana cezamı kesin. Ben Akçakalelerin kıymetini bilemezsem hizmet etmezsem cezamı kesecek bu millet. Zaten merak etmeyin, Allah cezalarını kesip kesip gönderiyor, adreslerine teslim" dedi. 



28 Haziran 2017 �ar�amba 16:45

http://www.urfa63haber.com/haber/yilmaztekin-iddialari-cevapladi--7141.html