TRAFİKTE YENİ YAPILANMA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Yolcu taşımada faaliyet gösteren sektör temsilcileriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

TRAFİKTE YENİ YAPILANMA

Sektörün daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için gerçekleştirilen toplantıda öğrenci servisleri, yolcu servisleri, turizm servisleri ve farklı taşımacılık hizmetleri veren firma yetkililerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Nihat Çiftçi, sorunun çözüm noktasında gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti.

 

Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediyesi olmasının ardından bütün servislerin kayıt altına alınması gerektiğini vurgulayan Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın geleceğini ve trafiğini tekrar yapılandırmadayız" dedi.

 

Çocuklarımızın daha iyi ve güvenli bir şekilde ulaşım hizmeti alabilmeleri için hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, "Sağlıklı olan akışkan bir sistem ile araçlarımızı kayıt altına alarak servis araçları ne tür hizmetlerde kullanılıyorsa o hizmete yönelik kayıtları almamız lazım. Çünkü servislerimiz çocuklarımıza, öğrencilerimize hizmet veriyor. Bununla ilgi ilerleyen dönemlerde yapılacak olan çalışmaları ortak bir akıl ile sizin önerileriniz üzerine yapmamız gerekmekte. Bu gün bu toplantının amacı da budur" şeklinde konuştu.

 

Toplanın ardından toplu taşıma hizmeti veren sektör temsilcilerinin taleplerini tek tek not alan Nihat Çiftçi, bu tür toplantıların ilerleyen günlerde de olacağını söyledi.

 



1 Aral�k 2015 Sal� 16:28

http://www.urfa63haber.com/haber/trafikte-yeni-yapilanma-692.html