Başkanı Bayık Çalışmaları Yerinde İnceledi

Hilvan Belediyesi, yeni yerleşim alanlarındaki üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Başkanı Bayık Çalışmaları Yerinde İnceledi

Hilvan’ın Karacurun Mahallesi ve Yeni Mahalle’de devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Hilvan’ın her geçen gün yeni yapı ve nüfus artışı konusunda gelişim gösterdiğini ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık;

‘Hilvan, dışarıdan aldığı göçlerle ve kendi içinde artan nüfusuyla birlikte yapısal olarak da sürekli gelişen ve değişen bir konum halindedir. Bu nedenle belediyenin de çalışmalar alanları ve sürekliliği bu gelişmelere paralel olarak gitmektedir. Bu kapsamda daha önce kanalizasyon ve içme suyu gibi altyapı çalışmalarının bittiği yerlerde, vatandaşların mevsimsel şartlara bağlı olarak toza ve çamura maruz kalmaması için sokaklarımızı kilitli parke taşı ile döşemeye devam ediyoruz. Temennimiz, Hilvan’da temiz ve huzur içinde bir bir yaşamı paylaşmaktır’ dedi.

Belediye başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte çalışmaları inceleyen Yeni Mahalle Muhtarı Mahmut Düşen ve mahalle sakinleri, çalışmaların çok güzel gittiği ifade ederek, mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı belediye başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ederiz dedi.

 



30 May�s 2017 Sal� 16:06

http://www.urfa63haber.com/haber/baskani-bayik-calismalari-yerinde-inceledi-6867.html