Hilvanlı Bilimciler Altınla Ödüllendirildi.

Hilvan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle bu yıl ilki düzenlenen Bilim Şenliği’ne yoğun ilgi gösterildi.

Hilvanlı Bilimciler Altınla Ödüllendirildi.

Hilvan Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Hilvan Kaymakamı Eyüp Özdemir, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdir Turgut, Hilvan MYO Müdürü Seyit Ahmet Oymak, STK Başkanları, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Toplam 10 okuldan 20 farklı projenin yer aldığı Bilim Şenliği’nin açılış öncesi Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık bir konuşma yaptı Bayık Konuşmasında “Bilim, İnsanlık tarihinden bu yana merak ve hayalin ötesinde insan hayatını her alanda kolaylaştıracak ihtiyaçların düşünülmesiyle ortaya çıkmış bir kavramdır. Günümüzde; Beslenmeden sağlığa, ulaşımdan iletişime kadar hayatımıza yeni çığırlar açan ve insanlığa hizmet eden birçok bilim dalı vardır.

Her buluş insanlık için yeni bir dönemin başlangıcı demektir. Bu noktada bilime değer verip kendilerini geliştiren genç yeteneklerimizin, hayatımıza bir çok yenilikler katacağına inanıyor ve kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. Çeşitli çalışmaların yer aldığı Bilim Şenliği’nde dereceye girenler altınla ödüllendirildi.



26 May�s 2017 Cuma 19:08

http://www.urfa63haber.com/haber/hilvanli-bilimciler-altinla-odullendirildi-6822.html