Başkanı Atilla Çalışmaları Yerinde Denetledi

Ceylanpınar ilçe merkezinde Prestij cadde çalışmaları kapsamında sürdürülen asfalt seriminin büyük bir bölümü tamamlandı.

Başkanı Atilla Çalışmaları Yerinde Denetledi

Prestij Cadde çalışmalarının ikinci etabı sayılan 1014. caddede sürdürülen asfalt serimini yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçenin 50 yıllık yol ihtiyacını karşıladıklarını belirtti.

Prestij cadde çalışmalarının tamamlanmasıyla Ceylanpınar'ın çehresinin değişeceğini ifade eden Başkan Atilla, sürdürülen çalışmalar hakkında şunları söyledi: "1014. Caddemiz okullarımızın yoğun olduğu bir cadde. TİGEM ana giriş kapısının olması nedeniyle de işlek bir cadde. Bu caddemizin genişliği daha önce 8 metreydi. iki otomobil zorla yan yana geçiyordu.

Yaklaşık 3 ay boyunca bu caddenin alt yapısı üzerinde çalıştık. Engebelikleri traşladık, lokal dolgular yaptık, yolu genişleterek çift şeritli yaptık. Orta refüjlü ve aydınlatmalı bir cadde olacak. Orta refüje palmiye ağaçları dikilecek. Çok güzel bir yol oldu. Ceylanpınar'ın 50 yıl sonraki ihtiyacını karşılayacak bir yol oldu. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'yi de teşekkür ediyorum. İlçemiz sakinlerine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yol medeniyettir. Bu yollar ilçemizin çehresini değiştirecek."

Bir grup öğrenci çalışmalar dolayısıyla Başkan Atilla'ya teşekkür ederken öğrenciler prestij cadde hatırası olarak Başkan Atilla ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. 



12 May�s 2017 Cuma 11:04

http://www.urfa63haber.com/haber/baskani-atilla-calismalari-yerinde-denetledi--6678.html