Şanlıurfa'da Karakola Ateş Açan 18 Terörist Öldürüldü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Aksoy Hudut ve Akçakale İlçesinde bulunan Tekçe Askeri karakollara açılan silahlı saldırının bedelli ağır ödendi 18 Terörist Öldürüldü.

Şanlıurfa'da Karakola Ateş Açan 18 Terörist Öldürüldü

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin kontrolünde olan Suriye'nin Rasulayn ve Tel Abyad ilçesinden İki gün önce Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesindeki Aksoy Hudut ve Akçakale İlçesinde bulunan Tekçe Askeri karakollarına ateş açılmıştı.

Açılan ateş sonucunda Akçakale İlçesinde bulunan Tekçe Askeri karakolunda bir asteğmen yaralanmıştı. Açılan bu ateşler sonucunda Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Ceylanpınar ilçesinde bulunan Ateş Oğlu Karakol ve Akçakale ilçesi sınır hattında konuşlandırılmış birlikler tarafından ateş açılan noktalara fırtına obüs topları ile karşılık verildi.  Karşılıklı Açılan ateşler sonucunda Şanlıurfa-Suriye sınır hattı son 48 saattir çok hareketlilikler yaşandı. Yaşanan bu hareketlilik sonucunda Ceylanpınar ve Akçakale'de karakollara taciz ateşi açan YPG'li teröristlerden 18 tane öldürüldü



29 Nisan 2017 Cumartesi 12:29

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-karakola-ates-acan-18-terorist-olduruldu-6522.html