Siverek’te Kırsallarda Beton Yol Çalışmalarına Başlandı

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Kefcal (Aşağı Beşyamaç ) kırsal mahallesinde, mahalle içi sokaklarda beton yol çalışmalarına başladı.

Siverek’te Kırsallarda Beton Yol Çalışmalarına Başlandı

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül kırsal mahallede başlanılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

2017 yılı sonuna kadar 30 kırsal mahallede beton yol çalışması, 25 kırsal mahallede de kilit taşı döşeme çalışmalarının tamamlanacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Öncül şunları kaydetti.’’bugün Aşağı Beşyamaç kırsal mahallesinde bulunmaktayız, daha öce ekiplerimi tarafından burada stabilize malzeme dökümü yaptık, bugünde burada beton yol çalışmasına başladık, Mahallemizde 10 bin metre kare köy içi beton çalışması yapılacak. Beton yol çalışmamız yalnız Kefcal (Aşağı Beşyamaç ) kırsal mahallesiyle kalmayacaktır diğer kırsal mahallelerimizde de Beton yol ve kilitli parke taşı çalışmalarımız devam edecektir. Biz mahalle içi beton yol çalışmamızın startını bu mahalleden başlattık. İnşallah 2017 sonunda planlanan tüm kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız tamamlanmış olacaktır. Yapılan çalışmanın kırsal mahallemize hayırlı olmasını dilerim’’dedi.

Mahalle sakinlerinden Hasan Kömürcü ise konuşmasında şunları kaydetti.’’Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Bey’e teşekkür ederiz, şimdiye kadar hayvanların yürüyemediği yolumuzda stabilize yol çalışması yapıldı, sonrada beton yol çalışmasına başlandı şuan beton yol çalışması devam ediyor. Çalışmalardan dolayı tüm arkadaşlara Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül’e ve çalışma yürüten ekiplere mahalle sakinleri olarak teşekkür ediyoruz’’dedi.

 

 



11 Nisan 2017 Sal� 11:12

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-kirsallarda-beton-yol-calismalarina-baslandi-6254.html