Başkan Yılmaz, Her Kesime Evet 'ı Anlatıyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçeyi karış karış gezerek Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlatıp Evet için destek istiyor.

Başkan Yılmaz, Her Kesime Evet 'ı Anlatıyor

AK Parti Genel Merkezince halk oylaması seçim çalışmalarında aynı zamanda bilirkişi olarak görev alan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ilçedeki halk ve esnafı gezerek referandumda neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyor. Vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin getirilerini ve faydalarını da anlatan Başkan Yılmaz, evet için destek istiyor. 

Çalışmalar kapsamında Karaçöl Caddesi esnafını ziyaret eden Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili esnafın sorularını yanıtladı. 16 Nisan'ın Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcı olacağını vurgulayan Başkan Yılmaz, "Bu sistem değişikliği kişiler için değil daha güçlü Türkiye içindir" dedi. 

Siverek'te halk oylaması sonucunun yüksek oranda evet çıkacağına olan inancının tam olacağını ifade eden Yılmaz, "Siverek'te halk oylamasına yönelik ziyaretlerimizde halkımıza Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlatıyoruz. Yeni sistemin neler getirdiğini ve faydalarını anlattığımız her vatandaşımızın, esnafımızın tercihinin rengi netleşiyor. Aklında soru işareti olan vatandaşımıza takıldığı maddeleri detayıyla anlatıyoruz" diye konuştu.

 



31 Mart 2017 Cuma 16:41

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-yilmaz-her-kesime-evet-i-anlatiyor-6125.html