Sandıka Sahip Çıkmak, Geleceğe Sahip Çıkmak Demek

AK Parti Eyyübiye ilçe yönetimi, referandum öncesinde sandık başkanları eğitim toplantıları yapıyor.

Sandıka Sahip Çıkmak, Geleceğe Sahip Çıkmak DemekAK Partinin referandum da görev alacak olan temsilcileri ile mahalle temsilcileri katıldıkları. Ak Parti Eyyübiye İlçe kordinadoru Mustafa Demir öncülüğünde toplana Hacıbayram mahalle Temsilcisi İbrahim PEKER 16 gün sonra Türkiye'nin geleceği, evlatlarımızın, torunlarımızın geleceğin için oy kulanacağız. Bizler çok şanslıyız çünkü bir dünya liderinin kurmuş olduğu partide görev yapıyoruz. Sizlerden ricamız herkesle bire bir görüşün,sandıkları iyi takip edip geleceğinize sahip çıkmanız gerek" dedi.

Toplantıya hatip olarak katılan Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ise , Bizler sadece bugünü yaşamak için  değil biz geleceğimiz olan gençler için çalışıyoruz. Yıllardır bizlere dayadıkları iki başlı sistem milletin sistemi değil. Millete dayalı iki lider olmaz biz bunu teke düşürmek istiyoruz. Bu millet yıllarca kolalisyonlardan çektiği sıkıntıyı bir daha çekmemek için EVET'e sahip çıkalım.

Geçmişe bir Bakınız tek parti dönemlerine Adnan Menderes,Turgut Özal dönemlerinde bu millet yollar ile köprüler ile tanıştı. Önceleri ağzı iyi laf eden eski Genelkurmay Başkanlarından Cumhurbaşkanlığı makamına oturtuyorlardı.Bu da bazen Başbakan ile çift başlılık yaratıyordu,kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız,Cumhurbaşkanı seçimi sandığı milletin önüne koydu" şeklinde konuştu.



29 Mart 2017 �ar�amba 18:57

http://www.urfa63haber.com/haber/sandika-sahip-cikmak-gelecege-sahip-cikmak-demek-6085.html