Suruç 'ta Dev Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

Suruç Belediyesi olarak ilçemizde alt yapı, üst yapı, temizlik ve park bahçe hizmetleri başta olmak üzere ilçemizi adına yakışır güzel bir İlçe haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Suruç 'ta Dev Bir Proje Daha Hayata Geçiyor

Tüm bunların yanında ilçemizi adeta baştan aşağı yenilemek için tüm ekipleri seferber eden Belediye Başkan Vekili Ferhat Sinanoğlu’nun talimatı Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın girişimleri ile ilçemizdeki trafik sorununu ortadan kaldırmak ve yol ağını genişletmek için yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. 

Aligör mahallesi ve Mursitpinar yolunu bağlayacak olan Çevreyolunun çalışmalarına bugün itibariyle start vermiş durumdayız. 

İlçemiz yıllar sonra dev bir proje ile tanışıyor. Suruç Belediyesi olarak dev bir projeyi ilçemizde hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Çevre yolumuzun faaliyete girmesiyle birlikte trafik sorunumuzu ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. 

Bugün itibariyle Karayolları Diyarbakır 9.Bölge ekipleri Aligör Mahallesi sınırları içerisinde kalan bölgede Çevre yolu çalışmalarına başladılar. 

Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Han Özdemir ilçemizin en önemli projelerinden biri olan Çevreyolu yolu çalışmalarını yerinde inceledi yetkilerden bilgi aldı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Ferhat Sinanoğlu’nun proje için büyük bir çaba sarf ettiğini belirten Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir Başkan Vekilimiz Ferhat Sinanoğlu’nun talimatları doğrultusunda ilçeyi daha güzel daha modern ve tüm sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmaya devam ettiğini belirterek ilk etapta 15 km'lik çevre yolu projemize bugün itibariyle başlıyoruz çalışmalarımız sırasında bizlere sonuna kadar destek olan bu dev projenin hayata geçirilmesinde büyük katkılar gerçekleştiren büyük gayret gösteren Vekilimiz İbrahim Halil Yıldız 'a ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yavuz ' a tüm Suruçlu hemşerilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 

 



22 Mart 2017 �ar�amba 13:33

http://www.urfa63haber.com/haber/suruc-ta-dev-bir-proje-daha-hayata-geciyor--5956.html