Siverek’te Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Siverek Belediyesi mevsim şartlarından dolayı kısa süre çalışmalarına ara verdiği Sıcak asfalt çalışmalarına yeniden başladı.

Siverek’te Sıcak Asfalt Çalışmaları Başladı

Alt yapısı tamamlanan, Kale Mahallesinin en uzun ve geniş caddesi olan Gerger Caddesinde başlanılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yılmaz çalışmalarla ilgili bilgi alarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. 

Belediye Başkanı Resul Yılmaz mevsimsel şartlardan dolayı kısa süre ara verilen asfaltlama çalışmalarına yeniden başladıklarına dikkat çekerek, çalışmalar sırasında vatandaşların gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür etti.    

Yılmaz” Bulunduğumuz yer ilçemiz Gerger caddesidir, Fen İşleri ekiplerimiz caddede sıcak asfalt çalışması yapıyorlar. Bu cadde üzerinde yaşamını sürdüren vatandaşlarımıza içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum. Caddede alt yapı çalışması yaptık uzun süre asfalt çalışmasına geçememiştik bunun nedeni de iklim şartları hava koşullarıydı, cadde üzerinde yaşamını sürdüren vatandaşlara demiştik hava şartları düzelir düzelmez sıcak asfalt çalışmalarına başlayıp vatandaşların hizmetine sunacağımızı belirtmiştik, çok şükür hava şartları müsait, arkadaşlarımızda verdiğimiz sözün gereğini yerine getirip caddede asfalt çalışmalarına başladılar, güzelde bir iş çıkarmışlar ben hem Fen İşleri Müdürlüğümüz ve çalışmalarda yer alan tüm ekiplere teşekkür ediyorum. Siverek halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Bundan sonrada hizmetlerimiz aksamadan devam edecektir, bu yolların vatandaşlarımıza hayırlı olsun”

      

Cadde sakinleri çalışmalardan dolayı Belediye Başkanına ve çalışma ekibine teşekkür ettiler.



10 Mart 2017 Cuma 16:04

http://www.urfa63haber.com/haber/siverekte-sicak-asfalt-calismalari-basladi-5812.html