Karaköprü Halkına Müjde

Karaköprü Ağız Diş Sağlığı Hastanesi İçerisinde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı semt polikliniği açıldı.

Karaköprü Halkına Müjde

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği tarafından Karaköprü Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı hastanesinin birinci katında, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı ek hizmet binası vatandaşlara hizmet vermeye başladı

Karaköprü ek hizmet binasında 9 poliklinik hizmet vermeye başladı

Çocuk hastalıkları ( 2 poliklinik )
Dahiliye  ( 2 poliklinik )Göz hastalıkları
Kadın doğum hastalıkları
Göğüs hastalıları
Fizik tedavi ( FTR )
Kulak Burun Boğaz ( KBB )

Karaköprü Semt polikliniği sorumlusu Uz Dr. Ahmet Sünger;” Karaköprü büyük bir ilçemiz burada halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Semt polikliniğimizde tam teşekküllü laboratuvar imkânının mevcut olduğu ve Röntgen ile Halkımızın Merkezde bulunan hastanelere gitmeden burada tetkik ve tedavi olma imkânı sağladıklarını söyledi.”

Semt polikliniğine muayene olmaya gelen hastalar ise Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliğine teşekkür ederek Karaköprü halkını düşündükleri ve vatandaşın bir ilaç yazdırmak, tahlil yaptırmak ve soğuk algınlığında bile İl merkezindeki hastanelere gitmeye gerek kalmadan yaşadığımız bölgede böyle bir imkân sağlandığı için teşekkür ediyoruz dediler.



27 �ubat 2017 Pazartesi 17:49

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-halkina-mujde--5670.html