Ormancılıkta Gerçek yatırım

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmaları ve ağaçlandırmanın önemini anlatan toplantı Cullap İlköğretim okulunda düzenlendi.

Ormancılıkta Gerçek yatırım

Şanlıurfa ağaçlandırma çalışmaları ve ağaçlandırmanın önemini Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğü ile Cullap sulama birlik başkanı Serdar Kaya’nın katkılarıyla Cullap Sulama Birliği yetkileri ve Vatandaşlarının katılımıyla Ağaçlandırma Çalışmaları ve Talepleri değerlendirildi.

Haliliye ilçesine bağlı Çamlıdere Mahallesinde bulunan Çamlıdere ilköğretim okulunda düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Orman İşletme Müdürlüğü Ağaçlandırma Şefi Hakan Kaya gelen vatandaşlara sunum eşliğinde yaptığı sunumda şu açıklamayı yaptı. Kaya “ Orman İşletme Müdürlüğü olarak Şanlıurfa genelinde yeni ağaçlandırma alanlarını tespit etmek ve bu ağaçlandırma alanlarını hazırlanarak Ağaç ve yeşil sevgisini el birliği ile gelecek nesillere güzel bir ortamda sunulması hedeflenmektedir. “ dedi.

Kaya açıklamasında "Ormancılıkta Gerçek yatırım, Ağaçlandırmanın önemi ve Sulak olan arazilerde bataklık oluşan alanlarda Okaliptus Ağacının taban suyuna etkileri konulu Sunum ve Bilgilendirme yapıldı. Toplantı sonrasında toplantıya katılan vatandaşlara 500 adet Okaliptüs fidanı ve 500 adet kızılçam fidanı dağıtıldı.



23 �ubat 2017 Per�embe 16:26

http://www.urfa63haber.com/haber/ormancilikta-gercek-yatirim-5634.html