Terörü Lanetliyoruz

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Şanlıurfa şube başkanı Orhan Şahin Viranşehir ilçesinde meydana gelen patlamada 2 şehidimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyerek, terörü şiddetle kınıyoruz dedi.

Terörü Lanetliyoruz

Şahin, "Terör, nereden gelirse gelsin zulümdür. Sahnelenen bu oyunun, tüm ülkemizin huzur ortamını hedef aldığı ortadadır. Ülkemize yönelik bu tür provokasyonlarla defalarca karşılaşmış olan milletimiz, dün olduğu gibi bugün de bunların üstesinden gelebilecek kudrettedir. Milletimiz, engin sağduyusuyla birlik ve beraberliğini bozacak oyunlara gelmeyecektir.” Dedi.

Şahin, Bugün küresel bir senaryoyla karşı karşıyayız. Bu senaryoda rol alan aktörleri iyi tanıyor ve uyarıyoruz, amacınıza asla ulaşamayacaksınız. Basiret sahibi bu millet size bu fırsatı vermeyecek ve oyununuzu bozacaktır. Bugün birlik olarak oyunu bozma vaktidir. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir.

Şahin, saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyoruz, yatırım yapmaya, üretmeye ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz.” Dedi.



19 �ubat 2017 Pazar 15:30

http://www.urfa63haber.com/haber/teroru-lanetliyoruz-5566.html