UYGAD’tan Çiftçi’ye Ziyaret

Kısa adı UYGAD olan Uluslararası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Şanlıurfa temsilciliğine bağlı üyeler Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi’yi makamında ziyaret etti.

UYGAD’tan Çiftçi’ye Ziyaret

Uluslararası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği’nin Başkan Sıtkı Aloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat çiftçiyi makamında ziyaret ederek şehrin acil gerektiren sorunlarıyla ilgili yazılı ve sözlü rapor verilerek fikir alışverişi yapıldı.

Ziyarette Şanlıurfa’nın öncelikli sorunları İle ilgili yazılı olarak UYGAD Güneydoğu ve Şanlıurfa İl Başkanı M.Sıtkı Aloğlu şehrin öncelikli sorunlarını içeren dosyayı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ’ye takdim etti.

Ziyarete katılan gazeteciler ve köşe yazarlarının da şehrin gelişmesi noktasındaki fikir ve önerilerini sunmalarının ardından bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi açıklamasında ” UYGAD’ın öncelikle ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bildiğiniz üzere Referandum tarihinin yaklaşmasından ötürü aşırı derecede bir yoğunluk içerisine girmiş durumdayız. Böylesi farklı fikir adamlarından oluşan bir derneğin Şanlıurfa’mızda olması gerçekten çok güzel ve umut vericidir. Bizim gibi kurumların dışarıdan takip edildiğini bilmek ve gerektiğinde eleştirilmesi bizlerin daha doğru hizmetler yapmamıza katkı sağlıyor. Görüyorum ki hepinizin fikirleri düşünceleri ayrı olmasına rağmen adeta bir desen oluşturmuş durumdasınız. Şanlıurfa’mızda hizmet amaçlı açılmış birçok derneğimiz var olmakla birlikte UYGAD’ında bu kervana katılması sevindirici bir olaydır. Başkan Çiftçi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Ziyaret daha sonra şehrin ulaşımına yaptığı projeler ve hizmetlerden dolayı UYGAD Güneydoğu ve Şanlıurfa İl Temsilcisi Sıtkı Aloğlu ,Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye  şükran plaket takdim etti.



17 �ubat 2017 Cuma 09:54

http://www.urfa63haber.com/haber/uygadtan-ciftciye-ziyaret--5525.html