Genç Memur-Sen’e Neme Lazım Padişahım

Genç Memur-Sen siyaset akademisi tarafından hazırlanan Yerel Yönetimler ve Gençlik adlı konferansın konuğu Karaköprü Beldeye Başkanı Metin Baydilli oldu.

Genç Memur-Sen’e Neme Lazım Padişahım

Şanlıurfa Genç Memur-Sen öncülüğünde Eğitim Bir-Sen konferans salonunda yapılan " Yerel Yönetimler ve Gençlik " konferansta, Gençliğin yerel yönetimlerdeki rolü, Gençlerin geleceği ve Dünya gündeminde gelişen olaylar anlatıldı.   

Şanlıurfa Genç Memur-Sen tarafından organize edilen Konferansa Konuşmacı olarak Karaköprü Beldeye Başkanı Metin Baydilli katılarak gelen gençlere Dinlerine ve Devletlerine sahip çıkmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Baydilli gençlere geçmişte yaşanan bir öykü ile konuya başladı. Padişahın eğitim gören öğrencilere bir Devletin parçalanma sebepleri konulu bir tez hazırlamalarını ister. Öğrencilerin hazırlamış olduğu bir tezde sadece Neme lazım padişahım yazısından başka bir yazı olmadığını görür ve öğrenciye sorar bu mu gerekçe evet padişahım der.  Açıklama ister Öğrenci Padişahım bir Devlete hırsızlık olursa, İhanet Olursa, Vatanı Parçalamaya kadar giden ihanetler olursa ve bunların hepsini gören birinin olaylara müdahale etmese Bana ne derse o devlet parçalanır. Ama 15 Temmuz akşamı yaşanan olaylarda gençlerin meydanları doldurması ve Neme lazım dememeleri olaylara duyarlı davrandıklarından dolayı artık hiçbir kuvvetin bu Devleti bölmeye gücü yetmeyeceğini söyledi.

Program soru cevap şeklinde devam etti. Program sonunda günün anlam ve önemine Genç Memur-sen Başkanı M.Veysi Bozdağ tarafından plaket ve Mehmet Akif İnan’ın kitapları hediye edildi.



16 Aral�k 2016 Cuma 23:10

http://www.urfa63haber.com/haber/genc-memur-sene-neme-lazim-padisahim-4914.html