Başkan Çiftçi, Harran'daki Asfaltlamayı Denetledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Harran ilçesinde devam eden asfaltlama çalışmasını denetleyen Başkan Çiftçi:" Harran'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Başkan Çiftçi, Harran'daki Asfaltlamayı Denetledi

Büyükşehir BelediyesiFen İşleri daire Başkanlığımıza bağlı Asfaltlama Şube Müdürlüğünün Harran ilçesinde ana bulvar çalışmaları çerçevesinde Necmettin Cevheri Caddesi asfaltlanma işlemi tamamlandı. 

Tarihi ve turizm merkezi Harran ilçesinde yapılacak çalışmalar için koruma kurullarından alınan izinlerden sonra çalışmaya başladıklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Çiftçi: "Yol asfaltlama çalışmaları var. Altyapısı tamamlanan Necmettin Cevheri Caddesindeyiz. Harran bizim için çok önemli bir ilçedir. Tarihi ve turistik bir ilçemizdir. Bu ilçeye hizmet etmek bizim için onur vericidir. Gerek koruma planı, gerek imar planı, izinler, kurul izinleri alındı. Fen İşleri daire Başkanlığımıza bağlı Asfaltlama Şube Müdürlüğümüz ekipleri Harran ilçemizde çalışıyor. Çalışmaları yerinde denetlemek için buradayız. Bulvar çok güzel oluyor. Daha bir çok hizmet Harran'ımıza gelecek. Yapılacaklar çalışmalar planlanıyor. Büyükşehir Belediyemiz 124 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşedi. Şimdi de asfaltlanması gereken yerlerde asfaltlama çalışması yapıyoruz" dedi.

 

"MEZARLIK ONARILIYOR"

Medeniyetler barındıran Harran ilçesinde ecdada saygıyı ifade eden mezarlıkların ilçeye yakışır bir düzenleme için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Çiftçi: "Mezarlık onarım, tadilat, ihata, duvarları, aydınlatma ve ara yollarına girildi. Yine turizm amaçlı yolumuzun asfaltlanması çalışması yapılıyor. Sur içi alt yapı çalışmaları devam ediyor. Bunun yanında Harran'a kazandıracağımız yeşil alan çalışmamız proje aşamasında. Çalışkan kadromuzla Harran'a daha çok çalışmalarımız olacak. Söylediğini yapan bir kadro, icracı bir kadro var. Emeği geçen arkadaşlarımız kutluyor Harran'ımıza hayırlı olsun" dedi.

 

 

 



6 Aral�k 2016 Sal� 23:25

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-ciftci-harrandaki-asfaltlamayi-denetledi-4849.html