Öbek ve Altaş Ailesinin Mutlu Günü

Şanlıurfa’nın tanınmış Aşiretlerinden Behemi aşiretinin önde gelen ailelerinden Öbek ailesinden Mahmut Nedim Öbek ’in oğlu Veysi Öbek ile Fehmi Altaş’ını Kızı Emine Altaş görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Öbek ve Altaş Ailesinin Mutlu Günü

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde bir düğün salonunda düzenlenen düğüne Öbek ailesinin dostları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Düğünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı düğüne damgasını vurdu. Düğünde damadın ve Gelinin oyunda bulunduğu süre boyunca dolar yerine Türk Liraları havada uçuştu.

 

Düğüne Öbek ailesinin yanı sıra iş dünyasından ve siyasetçilerde katıldı. Çiftin Düğün salonuna girişlerinde çiftleri sevenleri tarafından alkışlarla karşılandı. Çekilen halayda çiftlerin bu mutlu gününe ortak olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ta halay çekti Belediye Başkanı ve Meclis üyelerinin ile konukların halayı sırasında Türk Liraları Havada Uçuştu.  Çekilen halayın ardından Nikah masasına geçen çiftin nikahını Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık kıyarken Nikah Şahitliğini Hilvan Belediye Meclis Üyesi ve Hilvan Belediyesi Başkan Vekili Halil Hatipoğlu ile Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar oldu. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın nikah sorusunu sorması üzerine genç çift sırayla ‘evet’ cevabından sonra konuklar çifti dakikalarca alkışladı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Çiftin evlilik cüzdanının geline teslim etti ve Ömür boyu mutluluklar diledi.

Damadın babası Mahmut Nedim Öbek’te düğün sonrasında yaptığı açıklamada Düğünümüze gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum, “Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi. Bizde www.urfa63haber.com ailesi olarak çiftelerimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



5 Aral�k 2016 Pazartesi 14:01

http://www.urfa63haber.com/haber/obek-ve-altas-ailesinin-mutlu-gunu-4836.html