Şenpa’da İnanılmaz Fırsatlar

Binlerce çeşit ürün yelpazesiyle İpekyol Cengiz Topel Kavşağında Şanlıurfalılara hizmet veren Şenpa Yapı Market’te birçok üründe inanılmaz fiyat kampanyası uyguluyor.

Şenpa’da İnanılmaz Fırsatlar

İnşat sektöründe faaliyet gösteren Müttehit ve ustaların malzeme alırken Şenpa Yapı Market’e uğramaları karlı çıkaracaktır.  Şenpa Yapı Market Teka Ankastre 3’lü set, lavabo dolabı, Newarc Smart evye bataryası ve iç cephe boyalarını çok uygun fiyatlarla kampanya devam ediyor.

 

Şenpa yönetim kurulu başkanı İbrahim Şen, Şenpa firması olarak 32 bayilikle Şanlıurfa’ya en iyi hizmeti vereceklerini, TEKA ankastre ve Simfer ankastre de çok özel kampanyalarının devam ettiğini kampanya süresince bu alanda faaliyet gösteren tüm esnafları faydalanmalarını istedi.

Şen, Şenpa firması olarak küçük ev aletleri, mutfak aksesuarları, banyo aksesuarları, boya, batarya, vitrifiye, teknik hırdavat, nalburiye, mobilya aksesuarları, elektrikli el aletleri, banyo dolapları, kapı kolları, evye çeşitleri ve daha sayamadığı 10 bin den fazla ürün çeşidini  Şanlıurfalıların hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.



2 Aral�k 2016 Cuma 12:17

http://www.urfa63haber.com/haber/senpada-inanilmaz-firsatlar-4824.html