İlci, Başkanlığında TEOG Toplantısı Yapıldı

23-24 Kasım 2016 tarihinde Şanlıurfa’da yapılacak olan TEOG sınavı öncesi bilgilendirme ve alınacak tedbirlerle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

İlci, Başkanlığında TEOG Toplantısı Yapıldı

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Maarif Müfettişleri Başkanı Özcay Orak, İl Milli Eğitim Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetlerinden Sorumlu Şube Müdürü Ali Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ,Şube Müdürleri ve Güvenlik Görevlilerinin katılımında bir toplantı düzenlendi.

Şanlıurfa genelinde 578 Okulda, 41614 Öğrencinin gireceği sınavda 4577 Öğretmen görev alacak. Sınav soru kitapçıkları Köy okullarına sınav sabahı saat 05:30, ilçe ve merkezdeki okullara da saat 06:30 ile 07:30 saatlerinde iki güvenlik görevlisi eşliğinde gönderilecektir. Mazeret sınavları 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde yapılacak, sınav sonuçları 2017 yılının ocak ayında açıklanacaktır.

  İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci yapmış olduğu konuşmasında, Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini bu hassas dönemde sınavın sağlıklı ve güvenli bir şekilde geçmesi için herkesin elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini, Çocukların mağdur olmamaları için gerekli tedbirlerin alınmasını, sınava giremeyecek durumda olan hasta çocuklarımızın evlerinde olsa dahi mutlaka sınava katılmasını  ayrıca herhangi bir olumsuzluk olmaması için sınavda görevli öğretmenlerin dahil cep telefonlarıyla sınava girmemeleri konusunda uyarılmalarını ilimizin Türkiye sıralamasındaki başarısı için hepimizin gerekli tedbirleri almamız gerektiğini bunun için Güvenlik Görevlilerinin, Salon Sorumluları ve Görevli Öğretmenlerimizin gerekli hassasiyeti göstermelerini beklediklerini belirterek sınava girecek tüm Öğrencilerimize başarılar diledi.



18 Kas�m 2016 Cuma 17:12

http://www.urfa63haber.com/haber/ilci-baskanliginda-teog-toplantisi-yapildi-4686.html