Sanatseverler Bu Oyunda Buluştu

Vatandaşları kültürel ve sanatsal faaliyetlerle buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara ücretsiz tiyatro hizmetini sürdürüyor. 2016-2017 sezonunu 'Fehim Paşa Konağı' oyunu ile perdelerini açan tiyatro gösterisi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Sanatseverler Bu Oyunda Buluştu

Her Cumartesi günü Şair Nabi Kültür ve Konferans Salonunda sanatseverler ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Şehit Tiyatrosu, sergilediği komedi oyunlar ile vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Oyunlarıyla, 7'den 70'e her kesimden tam not alan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Turgut Özakman'ın hayat verdiği, 'Fehim Paşa Konağı' oyununu renkli bir hale getirerek Şanlıurfalılara sunuyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne sanata verdiği önemde dolayı teşekkür eden sanatseverler, "Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz. İş yoğunluğunun ardından bu tür güzel aktivitelerle buluşmak bizleri mutlu ediyor" şekline konuştular

Öte yandan 'Fehim Paşa Konağı' oyunu her cumartesi saat 19.30'da Şair Nabi Kültür ve Konferans salonunda tiyatro severlerle buluşmaya devam edecek.



15 Kas�m 2016 Sal� 15:55

http://www.urfa63haber.com/haber/sanatseverler-bu-oyunda-bulustu-4652.html