Haliliye En Temiz İlçe Olma Yolunda

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Bamyasuyu Mahallesi’nde kış mevsimi öncesi kapsamlı temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı.

Haliliye En Temiz İlçe Olma Yolunda

Haliliye Belediyesi, “Tertemiz bir Haliliye” için sloganıyla sürdürdüğü temizlik çalışmalarını, ilçe genelinde hummalı şekilde devam ettiriyor. Cadde ve sokaklarda yürütülen temizlik çalışmalarının yanında, ilaçlama çalışması da yapılıyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Türkiye’nin en temiz ilçesi olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında Bamyasuyu Mahallesi’ne  giden temizlik ekipleri, yıkama araçları ile ana caddeler, ara sokaklar ve apartman aralarında yıkama çalışması yapıldı. 

Periyodik olarak kaldırım, cadde ve sokak yıkama işlemlerinin yanı sıra kış öncesi mevsim şartlarına uygun çalışma gerçekleştirildi. Yıkama yapılan tüm sokaklarda ilaçlama çalışması da gerçekleştirildi.

Rutin temizlik çalışmalarının yanında haftada 2 gün yıkama çalışması yapıldığını anlatan Bamyasuyu Mahallesi Muhtarı Mustafa Bağış, “Mahallede komple yıkama çalışması, kilitli taş tamir işleri, ilaçlama, çöp kovalarının yıkaması yapılarak bugün adeta mahallemize bir çıkartma yapılmıştır” dedi. Muhtarı Mustafa Bağış yapılan çalışmalar nedeniyle Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

EN BÜYÜK TEMİZLİK FİLOSU

“Tertemiz bir Haliliye” için sloganıyla temizlik çalışmalarını yürüten Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını 94 araç ve 430 personelle yürütüyor. 

 



11 Kas�m 2016 Cuma 23:02

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-en-temiz-ilce-olma-yolunda-4609.html