Viranşehirli Esnaf, İşyerlerine Kavuştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirler arası Otobüs Terminalinin iş yeri kura çekimine katılan Başkan Nihat Çiftçi, esnafa hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Viranşehir'e yönelik yatırımlarının süreceğini söyledi.

Viranşehirli Esnaf, İşyerlerine Kavuştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde yer alan satış gişesi ve büfeler için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Viranşehir-Mardin karayolu üzerinde 5 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 17 bin 500 metrekare üzerinde 16 satış gişesinden oluşan otogarda 20 otobüs peronu yer alıyor.

Kafeterya, restoran, çocuk oyun grubu, misafirhane, emzirme odası, sağlık kabini, kırsal minibüsler için oto park, özel otopark, bay bayan soyunma odaları, kayıp eşya ve emanet bürosu, müdüriyet, bay ve bayan berber salonu ile mescidin bulunduğu terminalin yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, eski terminalde yer alan işletmecileri kapsayan kura çekiminde hak sahibi isimleri belirledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSAN A.Ş tarafından hizmet verecek olan otogarın içerisinde yer alan satış gişesi ve büfelerin kura çekimine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yeni işyerlerinin işletmecilere hayırlı olması dileğinde bulundu.  

KURA, ÖNCEKİ TERMİNALDE YER ALAN İŞLETME SAHİPLERİNİ KAPSADI

Başkan Çiftçi, programın başında terminal yeri için arsasını hibe eden Abdullah Bayram'ı tebrik ederek konuşmasına başladı. Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde sosyal hayatın yer alanında hizmet vermeye devam ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "İlçe belediyesi döneminde başlatılan ve Büyükşehir Yasası ile bizim alanımıza giren Viranşehir otogarının yapımını şükürler olsun ki tamamladık. Önceki terminalde hizmet veren esnafımızı bu kuraya tabii tuttuk. Kimsenin hakkını arka planda bırakamayız, sonuçta kurada bu isimlerin olması gerekiyordu ve öyle de yaptık. Noter huzurunda yapacağımız kura sonucu işyerleri çıkan esnafımıza hayırlı işler temennisinde bulunuyoruz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından arsa hibesinde bulunan Abdullah Bayram'a günün anısına plaket sundu.

Ardından kura çekimine gidildi ve büfe ile gişeler için hak sahipleri belirlendi. Noter huzurunda ilk kurayı çeken Başkan Nihat Çiftçi, esnafı tebrik ederek Viranşehir'e yönelik hizmetlerinin süreceğini söyledi.



11 Kas�m 2016 Cuma 22:46

http://www.urfa63haber.com/haber/viransehirli-esnaf-isyerlerine-kavustu-4608.html