Karaköprü Belediyesinde Etkili İletişim Semineri Verildi

Karaköprü Belediyesi'nde çalışan personele Doç. Dr. Şevket Ökten tarafından 'Etkili İletişim Becerileri ve İnsan İlişkileri' konulu seminer verildi.

Karaköprü Belediyesinde Etkili İletişim Semineri Verildi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bu tür eğitimlerle personelin kişisel ve kurumsal gelişimine katkı sağlamak istediklerini söyledi. 

Karaköprü Belediyesi, aylık personel toplantılarında belediye bünyesinde çalışan personelin kişisel gelişim ve kurumsal performansını artırmak amacıyla eğitimler vermeye devam ediyor. Ekim ayı personel toplantısında Karaköprü Belediyesi personeline 'Kurum Kimliği ve Aidiyet' konulu seminer veren Harran Üniversitesi Sosyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şevket Ökten, kasım ayı personel toplantısında ise İletişim Becerileri ve İnsan İlişkileri' konulu seminer verdi.  Seminerde etkili iletişimin öneminden bahseden Doç. Dr. Şevket Ökten, hem kişisel olarak hem de kurum açısından etkili ve samimi iletişimin sağlıklı ilişki kurmak açısından çok gerekli olduğunu kaydetti.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, personelin kişisel ve kurumsal gelişimi için bu tür eğitimleri önemsediklerini ifade ederek, eğitimlerin devam edeceğini dile getirdi. Başkan Baydilli, "Belediye öyle bir kurum ki insanın doğumundan ölümüne kadar yanındadır. Yeni bir bebek doğunca personelimiz aileyi ziyaret edip tebrik eder,  ölünce de yine cenaze işlerini belediye yürütür. Bunun yanında yaşamdaki her alanda belediye vardır. Bizim derdimiz vatandaşı nasıl daha fazla mutlu ederiz? Bunun için personelimize bu eğitimi verme gereği gördük. Belediyemizdeki her birey bizim için değerlidir. Belediyeyi bir orkestraya benzetiyorum. Başkan orkestra şefidir, personel orkestra müzisyenleri ve vatandaş da dinleyicidir. Ne orkestra şefi ekibi olmadan tek başına bir işe yarar ne orkestra başsız olur ne de ikisi seyircisiz yani vatandaşsız olur. O zaman hep beraber işimizi yapıp ilçemizi birlikte kalkındıracağız" diye konuştu. 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sunum sonrası Doç. Dr. Şevket Ökten'e teşekkür ederken, personel toplantılarında eğitimlerin devam edeceğini söyledi. 



8 Kas�m 2016 Sal� 12:43

http://www.urfa63haber.com/haber/karakopru-belediyesinde-etkili-iletisim-semineri-verildi-4575.html